Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
misteriozno ukazanje

Mišković na Maksimiru prodavao Frigana u Dinamo? "Modri će dati trojicu igrača i još nadoplatiti"

Podcast Utakmicu po utakmicu došao je do 34. epizode na gol.hr-u.

Najbolji nogometni podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, stigao je do 36. epizode na gol.hr-u. Domaće prvenstvo ulazi u ludih posljednjih 180 minuta, poznato je jedino tko će biti prvi, a tko drugi, sve ostalo još treba odlučiti.

Dinamo je u nedjelju pobijedio Šibenik 4:0 u prošlom kolu, ali najzanimljiviji detalj te utakmice bio je navodni posjet Damira Miškovića, koji je u Maksimiru dogovarao veliki posao.

"Mišković je navodno bio u Maksimiru, ljudi su ga vidjeli. Ponuda je tri milijuna, Marin, Janković i Ćuže. Što vam se čini?" zapitala se Vale.

"Znaš li koliko će se puta još okrenuti ta priča Vipotnik – Frigan?" rekao je Mateo, a Valentina replicirala: "Možda obojica", s čim se Pukšar složio.

"Treba najprije vidjeti kako će se razviti situacija s Brunom Petkovićem. Ulazi u završnu godinu ugovora i moraju najprije raščistiti što s njim", poentirao je Ljubo.

Više o ovoj utakmici, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pratite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u svaki ponedjeljak od 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider