Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HODAO JE, ALI ŠEPAJUĆI

Real ostaje bez tajnog oružja za Man City? Ancelotti pokušao smiriti navijače, ali…

Eduardo Camavinga upitan je za uzvrat polufinala Lige prvaka.

Real Madrid (Foto: Afp)

Real je pobjedu protiv Getafea, kojom je tek malo odgodio proslavu naslova prvaka rivala iz Barcelone, možda skupo platio.

Eduardo Camavinga napustio je igru nakon jednog starta u kojem mu se okrenulo koljeno i svi su se zapitali hoće li biti spreman za srijedu i uzvrat polufinala Lige prvaka u gostima kod Manchester Cityja.

Camavinga je dobio led na koljenu, ali je nakon utakmice samostalno hodao. Čak je prešao pola terena kako bi Getafeovog Juana Iglesiasa pitao čemu onaj start na stopalo koji je uzrokovao rotaciju koljena.

Nakon utakmice je to bila glavna tema pa je morao reagirati i Carlo Ancelotti.

''Malo je koljeno iščašeno, ali je stabilno. Malo osjeća unutrašnju stranu koljena, ali to je ništa. Glavno da je pokretan. Ima 20 godina, uskoro će biti dobro. Sutra će se odmarati, a u ponedjeljak opet biti s momčadi'', smirivao je Realovu javnost Talijan.

Eduardo Camavinga Eduardo Camavinga (Foto: Afp)

Camavinga je u posljednje vrijeme svojevrsno tajno oružje Carla Ancelottija. Do prije par mjeseci nije znao što bi s njime jer odlazak Kroosa i Modrića još nije stupio na scenu. Francuzov se menadžer malo bunio zbog minutaže, ali je sam camavinga rekao da je spreman igrati bilo gdje.

Tako je završio na poziciji lijevog beka što se pokazalo sjajnim potezom za sve. Ancelotti s time ukrcao na vlak modernih rješenja u nogometu kao što je jedna od novih uloga bekova koji ulaze u sredinu čime stvaraju višak i često kreiraju.

Mnogi ipak sumnjaju kako će Francuz biti spreman za srijedu nakon ovog problema s koljenom. Ako i bude igrao, možda neće biti na dosadašnjoj razini, a to će znati iskoristiti iskusni Pep Gvardiola, boje se navijači madridskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider