Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raskinuli ugovor

Osijek se riješio igrača koji je vrijedio dva milijuna eura pa vratio svog čovjeka s posudbe

Eros Grezda sporazumno je raskinuo ugovor s Osijekom, a Alen Grgić se vratio iz Slavena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijekov šef Nenad Bjelica radi posljednje korekcije na kadru uoči kraja prijelaznog roka u Prvoj HNL. Klub je obavijestio kako je raskinuo ugovor s Erosom Grezdom i vratio Alena Grgića s posudbe iz Slaven Belupa.

gol expired Osječani pucaju od bijesa zbog suđenja, Hajdukova pojačanja blistaju: Najugodnije iznenađenje – Grgić, a Kalinić će biti top za Dinamo divider

Grezda je svojedobno prodan u Rangerse za 2.000.000 eura, a za Osijek je u dva navrata odigrao 50 utakmica, uz devet pogodaka i tri asistencije. Bijelo-plavi i 26-godišnji ofenzivac dogovorili su sporazumni raskid ugovora koji ga je vezao do kraja ove godine.

Grezda je za Osijek odigrao točno 50 utakmica i postigao devet pogodaka uz tri asistencije. Posljednju polusezonu odradio je na posudbi u mađarskom prvoligašu Zalaegerszegu.

gol expired Bjeličin pomoćnik prijetio sucu: "Napit ću ti se krvi. Naći ću te kad-tad" divider

Još se jedan igrač vratio s posudbe u Gradski vrt. Nakon Antonija Mancea, koji je zaigrao već protiv Rijeke, povratnik je i 27-godišnji Alen Grgić koji je proteklih šest mjeseci proveo u redovima Slaven Belupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider