Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro potpisuje?

Perišić se vraća u poznato okruženje: Žele ga dva kluba

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić našao se na radaru Monze i Coma.

Ivan Perišić (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Ivan Perišić sve je bliže povratku u Serie A!

U posljednjim satima ljetnog mercata pojavila se informacija kako Perišića žele dovesti Genoa i Monza, no najbliži je bio odlasku u redove novopečenog prvoligaša Coma. 

Čekala se samo službena potvrda, a onda se dogodio - šok! Sve je propalo jer talijanski klub nije uspio završiti transfer do ponoći, odnosno do kraja ljetnog prijelaznog roka.

Perišić je ni 24 sata kasnije iz svog džepa izvukao 200 tisuća eura te isplatio klauzulu za raskid ugovora s Hajdukom te se u bacio u potragu za novim klubom kao slobodan igrač.

Makar se pojavila senzacionalna informacija da bi se Perišić mogao preseliti u Zagreb i potpisati za Lokomotivu, to nikad nije bila ozbiljna opcija. Perišić se želi vratiti u Serie, potvrdio je prije nekoliko tjedana poznati insajder za transfere Nicolo Schira, a na tragu toga pojavila se informacija da dva talijanska kluba još uvijek nisu dignula ruke od legendarnog Vatrenog.

Iako je prijelazni rok u talijanskom nogometu odavno završio, Monza i Como još uvijek su u potrazi za pojačanjem na krilnoj poziciji, a jedna od opcija je svakako Perišić.

Talijanski Mediaset tvrdi da Monza trenutačno vodi u utrci za Perišićem, on im je prva želja, a drugi na listi je još jedan bivši igrač milanskog Intera, Antonio Candreva.

Makar se nalaze u donjem dijelu prvenstvene tablice, oba su kluba u bogatom vlasništvu. Monza je u vlasništvu obitelji Berlusconi, a Como "drži" bogata indonezijska obitelj Hartono.

Andy Bara Bara tvrdi: "Počeo sam raditi Pukštasov transfer, ali bojao sam se da ću ispasti smiješan. Kaliniću sam poručio..." divider

Vanja Udovičić Legendarni Srbin nosio je poznato hrvatsko ime zbog svog podrijetla: Evo zašto ga je promijenio divider

Marko Livaja Livaja šokirao Maksimir i plasirao Hajduk na vrh HNL-a: Modri okusili poraz po prvi put ove sezone divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook