Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrda kroz tjedan

Strani mediji prenose: Gotov je transfer Erlinga Haalanda!

Službena potvrda transfera Erlinga Haalanda u Manchester City trebala bi doći kroz tjedan, piše The Athletic.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugo se zna kako će najtraženiji svjetski napadač Erling Haaland napustiti Dortmund ovo ljeto, a sad je poznato i gdje će nastaviti karijeru. Ugledni The Athletic piše kako je odabrao preseliti se kod Pepa Guardiole u Manchester City.

Posao je navodno dogovoren preko vikenda i zaključen u ponedjeljak, a Englezi tvrde kako će klub to službeno objaviti kroz tekući tjedan. Njegovi osobni detalji su dogovoreni, a odšteta će biti 75 milijuna eura.

Ukupna vrijednost posla oko 350 milijuna eura

No, nagađa se kako će ukupno potrošiti puno više jer bi Haaland trebao zarađivati ogroman novac, pa se šuška kako će cijeli posao, uključujući njegovu plaću i bonus za potpis, Građane koštati 350 milijuna eura.

Zlatan Ibrahimović, Erling Haaland i Paul Pogba Stvorio je carstvo i napravio stotine milijuna eura, a sada je sve upitno: Hoće li najveće zvijezde ostati vjerne? divider

Norvežanin je dugo koketirao s Real Madridom, no kako se Kylian Mbappe odlučio preseliti u španjolsku prijestolnicu, Haaland je odabrao drugog giganta jer smatra kako će puno lakše do Zlatne lopte ne bude li igrao u istoj momčadi s jednim od najvećih konkurenata za podizanje tog prestižnog kipića u budućnosti.

Oduševio ga Etihad

Haaland je već bio u službenom posjetu stadionu Etihad, ali kao igrač dortmundske Borussije. Kad je s ostatkom momčadi uoči početka utakmice izašao prošetati po travnjaku, izvadio je mobitel i oduševljeno snimao stadion Cityja, a kamere su ga uhvatile kako s jednim od suigrača komentira kako je stadion prelijep…

Pep Guardiola Guardiola donio odluku o nastavku karijere: Pep slaže zastrašujući stroj, svima će se tresti gaće divider

Čini se da je jedna od najvećih transfernih trakavica posljednjih godinu dana konačno gotova, a do kraja tjedna trebali bismo saznati i detalje.

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider