Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kad to proradi...

Guardiola donio odluku o nastavku karijere: Pep slaže zastrašujući stroj, svima će se tresti gaće

Pep Guardiola namjerava produljiti ugovor s Manchester Cityjem do 2025. i slaže momčad iz snova…

Pep Guardiola (Foto: Afp)

Pep Guardiola produljit će ugovor s Manchester Cityjem do 2025. Katalonskom treneru stari ugovor istječe sljedeće godine, no već je dogovorio novi. Barem tako izvještava engleski Mirror.

gol expired Bale opet radi nered: Velšanin razbjesnio sve u Realu, madridski mediji grme divider

Guardiola ostaje na Etihadu čak i ako na kraju sezone osvoji Ligu prvaka, prvu u povijesti Građana i prvu Guardiolinu izvan Barcelone. Činilo se da je to uvjet koji treba ispuniti kako bi se oprostio od Građana jer je uvijek želio ostaviti svoje klubove na vrhuncu.

No Guardiola očito smatra da ova momčad Cityja još nije dosegla svoj vrhunac. Ključan za to će biti lako mogući dolazak Erlinga Haalanda, kojeg Guardiola iščekuje raširenih ruku.

Pep Guardiola Pep Guardiola (Foto: Danny Lawson/PRESS ASSOCIATION)

I prva polufinalna utakmica Lige prvaka protiv Reala pokazala je da mu nedostaje rasni strijelac, koji bi pozabijao većinu šansi koje stvore. City je već sada stroj koji melje i teško gubi, a s norveškim napadačem mogao bi biti zastrašujući. Kad to složi, svima će se tresti gaće.

Haaland neće biti jedini koji će aterirati na Etihad. Vjerojatna prodaja Sterlinga i Gabriela Jesusa otvorit će nove mogućnosti za pojačanja.

Na meti je i James Ward-Prowse, veznjak Southamptona kojeg Guardiola visoko cijeni i kojeg uspoređuju s Beckhamom zbog njegovog preciznog slobodnog udarca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider