Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ružno ponašanje

Bale opet radi nered: Velšanin razbjesnio sve u Realu, madridski mediji grme

Bale se nije pojavio na Bernabeuu kako bi odgledao utakmicu Reala s Espanyolom i sa suigračima proslavio naslov prvaka Španjolske…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok momčad Real Madrida ludo slavi rekordni 35. naslov prvaka Španjolske, jedan član Kraljevskog kluba ipak je ostao po strani.

Gareth Bale nije se pojavio na Santiago Bernabeuu kako bi pogledao utakmicu svojih suigrača s Espanyolom i potom s njima proslavio titulu.

Velšanin je izostavljen s popisa kandidata za utakmicu nakon što se jučer pozvao na nelagodu u leđima te je, kao i na dan El Clasica, ostao kod kuće. Madridski mediji ističe da je to nova ružna gesta Velšanina na dan radosti za momčad i navijače Reala.

Luka Modrić VIDEO Luka Modrić htio voziti autobus na proslavi naslova prvaka Španjolske divider

Bale je normalno trenirao na posljednjem treningu prije utakmice, a tek nakon treninga rekao je da ga bole leđa. Prijavio je ozljedu koju liječnička služba nije detektirala. Kazao je da ga je nešto steglo u leđima. U Realu mu više ne pridaju važnost i prema van se prave ravnodušnim prema igraču koji je odlučan otići na mala vrata, no u klubu su ipak svi bjesni jer još uvijek ima najveću plaću, a ponaša se neprimjerno. Madridski mediji ističu da Bale zarađuje oko 17,5 milijuna eura neto godišnje te da u Realu očekuju da bi za taj iznos trebao pokazati više poštovanja.

Velšanin je napisao tweet više od tri sata nakon završetka utakmice. Poručio je da se ispričava što nije mogao doći na utakmicu:

Franjo Ivanović i Noa-Gabriel Šimić slave naslov prvaka jugozapadne Njemačke s Augsburgom Fantastičan uspjeh velikih hrvatskih nada: Rasturaju u Njemačkoj, igraju za prvaka i Bayern im gleda u leđa divider

"Jako sam razočaran što nisam mogao biti dio slavlja večeras zbog grčeva u leđima, ali tako sam ponosan na momčad koja je osvojila naslov! Uživajte večeras dečki!"

Baleov slučaj je u suprotnosti s onim Edena Hazarda, koji je na stadion otišao u pratnji cijele obitelji. Unatoč tome što je igrao vrlo malo, Belgijac je doveo djecu na Bernabeu kako bi mogli uživati u zabavi. Isto su učinili i kažnjeni i ozlijeđeni igrači kao što su Jović, Nacho i Militao. Svi su došli osim Balea, koji i dalje ostaje problematičan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider