Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zalog za budućnost

Chelsea dovodi jednog od najvećih svjetskih talenata: Nije ni zaigrao seniorski nogomet, a milijuni su na stolu

Mladi talijanski reprezentativac Cesare Casadei pred potpisom je za Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi talijanski reprezentativac Cesare Casadei pred vratima je londonskog Chelsea. 19-godišnji igrač milanskog Intera do sada nije upisao niti jedan nastup u Serie A, a izgleda da će nerroazzuri zaraditi pozamašnu cifru.

Villarreal Villarrealova zvijezda najavila dvoboj s Hajdukom: ''Bit će to dva teška ogleda, zato ćemo nastojati doma ostvariti što bolji rezultat'' divider

Kako javljaju talijanski mediji, posljednja ponuda Chelsea je zadovoljila čelnike Intera i mladi Talijan je na putu za London. Naime, nakon nekoliko odbijenih ponuda pronašli su zajednički jezik, a radi se o 15 milijuna eura odmah plus dodatnih pet milijuna kroz razne bonuse.

Chelsea razmišlja o budućnosti, pa je ovog ljeta doveo 18-godišnjeg vratara Gabriela Sloninu iz Chicago Firea i veznjaka Carnejya Chukwuemekua, također 18-godišnjaka, koji je kupljen iz Aston Ville za čak 20 miliona funti.

gol expired Pala je prva smjena u HNL-u: Dragan Tadić više nije trener Rijeke! divider

Prošle sezone je upisao 39 nastupa za mladu ekipu Intera koja nastupa u Primaveri, a postigao je 17 pogodaka uz pet asistencija.

Još nije poznato hoće li ga Chelsea zadržati s prvom momčadi ili će ga pak proslijediti dalje na posudbu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider