Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporazumni raskid

Pala je prva smjena u HNL-u: Dragan Tadić više nije trener Rijeke!

Promjena na klupi riječkog prvoligaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dragan Tadić više nije trener Rijeke, službeno je objavio riječki prvoligaš.

Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 voditi Fausto Budicin.

Tadić je preuzeo je ekipu Rijeke na početku sezone, nakon pobjede protiv Šibenika uslijedio je remi protiv Gorice, te porazi od Lokomotive i Slaven Belupa, te ispadanje od Djurgardensa u kvalifikacijama Konferencijske lige.

"Na početku se želim zahvaliti HNK Rijeka na prilici koju sam dobio. Svi znaju da je Rijeka moj klub i uvijek ću ostati navijač Rijeke.

Želim se zahvaliti svima predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči, savjetniku predsjednika Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, želim svima puno sreće u nastavku sezone", rekao jeTadić za službenu stranicu Rijeke.

Tadićeva smjena je očekivana?

Bilo je nagovještaja da bi moglo doći do Tadićeve smjene, a to smo mogli čuti u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Stigla su ovog ljeta poznata imena na Rujevicu, ali isti se još uvijek nisu dokazali u pravom svjetlu:

"'Puno fizički nespremnih igrača koji ne mogu izdržati, ne 90 nego ni 45 minuta. Puno velikih imena, puno dobrih karijera. Sve su to neka zvučna pojačanja, ali od njih zasad ništa'', rekao je komentator utakmica SuperSport HNL-a Mateo Pukšar u podcastu.

'Možda je u pitanju neki sukob na relaciji sportski direktor – trener. Ovako sa strane gledajući, čini mi se da bi Dragan Tadić više volio igrati s mladim dečkima koje je vodio u Dragovoljcu. No ovo su zvučna imena i nije ih lako maknuti iz sastava'', zaključio je Pukšar.

Što se to događa u Rijeci?

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider