Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće im biti lako

Villarrealova zvijezda najavila dvoboj s Hajdukom: ''Bit će to dva teška ogleda, zato ćemo nastojati doma ostvariti što bolji rezultat''

Giovani Lo Celso najavio je dvoboj play-off runde Konferencijske lige protiv Hajduka.

Villarreal (Foto: Afp)

Villarrealov vezni igrač Giovani Lo Celso smatra da će utakmica s Hajdukom u četvrtak biti teška, no poručio je da se njegova momčad veseli nastupu u Konferencijskoj ligi.

"Bit će to teška utakmica, ali dobro se pripremamo za nju. S obzirom da je riječ o dva teška ogleda nastojat ćemo ostvariti što bolji rezultat u prvoj utakmici doma. Konferencijska liga je natjecanje koje dočekujemo s puno želje", izjavio je 26-godišnji reprezentativac Argentine u utorak tijekom svog predstavljanja u Villarrealu.

Londonski Tottenham je u ponedjeljak opet Villarrealu posudio Lo Celsa koji je prošle sezone u žutom dresu španjolskog kluba odigrao 21 utakmicu.

"Jako sam motiviran te željan velikih uspjeha. Poznajem ekipu i ligu pa će nam to olakšati stvari", rekao je Lo Celso koji je propustio pripreme s Villarrealom.

Navijači Hajduka Navijač Hajduka osuđen u Portugalu zbog napada na snimatelja, ali već je na slobodi divider

U ponedjeljak je počeo trenirati s ekipom pa je nepoznato hoće li ga trener Unai Emery poslati na travnjak protiv Hajduka.

“Vidjet ćemo. O tome će odlučiti trener. Ja se osjećam spremnim no na treneru je da odluči”, izjavio je.

Villarreal i Hajduk će u četvrtak u 20.45 sati odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola Konferencijske lige, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Splitu. Pobjednik tog dvomeča nastupit će u grupnoj fazi Konferencijske lige.

gol expired Dinamo poražen u Norveškoj, odluka o Ligi prvaka pada na Maksimiru! divider

Villarrealov izvršni direktor Fernando Roig Negueroles pozvao je navijače da doputuju u Valenciju iz 60 kilometara udaljenog Vila-reala gdje se zbog radova ne može igrati utakmica.

“Ovo je pretkolo protiv jedne dobre ekipe. Znamo koliko je bitna ova utakmica pa zato očekujemo publiku na tribinama”, rekao je Roig Negueroles na konferenciji za medije tijekom predstavljanja Lo Celsa.

Utakmica se ne igra u Villarrealu

Villarreal će svojim navijačima organizirati prijevoz autobusima do stadiona Ciutat de Valencia koji je dom Levantea, a cijena povratne karte košta tri eura. Svaki navijač s kupljenom godišnjom kartom može na blagajni stadiona podići i dvije besplatne ulaznice.

Villarreal je prošle sezone došao do polufinala prestižne Lige prvaka, gdje ga je pobijedio Liverpool, no u španjolskom prvenstvu je zauzeo tek sedmo mjesto kojim je izborio nastup u Konferencijskoj ligi.

U tom natjecanju pokrenutom prošle sezone dosad nije nastupao niti jedan klub iz Španjolske. Villarreal je bio slobodan u prethodnom pretkolu.

Hajduk, lanjski osvajač hrvatskog kupa i drugoplasirani u prvenstvu, u prethodnom je pretkolu svladao portugalsku Vitoriju Guimaraes s 3:1 i 0:1.

"Mi imamo jako puno igrača pa ako nitko ne ode nećemo nikoga više niti dovoditi", izjavio je Villarealov izvršni direktor. Odbacio je mogućnost dovođenja nigerijskog napadača Umara Sadiqa iz Almerije, za kojeg je bio zainteresiran na početku prijelaznog roka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider