Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To je stvarnost...

Tragičar Dejan Lovren poslije šokantne utakmice s Juveom: "Taj trenutak nas je dokrajčio"

Detalj utakmice Juventusa i Zenita u Ligi prvaka koji je odlučio susret još ne izlazi iz glave hrvatskom reprezentativcu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski Zenit u utorak uvečer izgubio je od Juventusa 4:2 u 4. kolu Lige prvaka, taj rezultat nije bio ništa neobično jer su mnogi očekivali pobjedu favorizirane Stare dame, ali o ovom susretu još će se dugo raspravljati po "kafanama“ zbog detalja za koji je kriv Dejan Lovren.

Pri rezultatu 1:1 sudac je dosudio penal za Juve, koji je Paulo Dybala najprije promašio, ali sudac mu je dao drugu priliku zbog Lovrena tvrdeći kako je naš branič prerano ušao u kazneni prostor. Iz ponovljenog pokušaja Argentinac je bio precizan, a poslije njega Zenit se morao otvoriti i posljedično primio još dva komada jer u otvorenoj utakmici nije imao šanse protiv moćnog Juventusa.

gol expired VIDEO Dybala promašio čitav gol s bijele točke, ali zbog Lovrena sve se ponavljalo: Uslijedio je potpuni raspad Zenita divider

Lovren još ne može vjerovati što mu se dogodilo…

"Teško mi je to prihvatiti, ali to je stvarnost. Izgubili smo od momčadi koja je bila bolja od nas, ali prvo poluvrijeme nije bilo tako loše. No, trenutak koji je sve promijenio bio je onaj ponovljeni penal. To je utjecalo na nas, izgubili smo koncentraciju i suparnik nam je zabio još dva gola. To je naša krivica, ali do tog penala nismo izgledali loše“, pričao je razočarani Lovren.

"Napali su nas od prve minute, utakmica je bila potpuno različita od one u St. Peterburgu jer smo čekali svoju priliku i činilo mi se da smo na početku dosta dobro igrali protiv njihovog agresivnog napada. Jesmo li mogli nešto drugačije? Možda nismo trebali biti toliko duboko u krilu našem golmanu jer su oni navikli na takve situacije“, podvukao je.

Sporan detalj pogledajte OVDJE.

Sučeva odluka zbunila je mnoge, osobito njegove ruske kolege, ali donekle je razumljiva njihova ljutnja s obzirom na to da su zakinuli „njihove“.

"Mislim da je odluka malo prestroga, Lovren i Barrios su u trenutku penala bili samo malo nagnuti prema naprijed u kazneni prostor, ne bih rekao da su utrčali“, branio ih je ruski sudac Igor Fedotov.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider