Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U lovu na trofeje

Tottenham više neće biti "luzerski klub": Dovode tandem koji je pokorio Italiju?

Englezi žele dovesti trenera i sportskog direktora koji su dominirali u talijanskoj Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski prvoligaš Tottenham želi dovesti Talijana Antonija Contea za trenera, a bivšeg Juventusovog sportskog direktora Fabija Paraticija za sportskog direktora nogometa, javljaju britanski mediji u ponedjeljak.

Tottenham navodno radi na tome da dovede obojicu talijanskih nogometnih stručnjaka, a posebno žele riješiti problem s trenerom nakon što su smijenili Josea Mourinha.

gol expired Bio je uporan: Pratio i snimao Ronaldovu Georginu po ulici i saznao ekskluzivnu vijest divider

Predsjedniku Spursa Danielu Levyju nije bilo lako jer mu se od odlaska Portugalca nije nudilo puno opcija za trenersku poziciju, no prošli tjedan dogodile su se neke veće promjene na europskom kontinentu koje bi mogle riješiti taj problem.

Najprije je Conte odstupio s mjesta trenera Intera nakon što je s njim osvojio naslov talijanskog prvaka, a s obzirom na njegov životopis postao je odmah interesantan Spursima.

Žele dovesti direktora koji je potjerao Mandžukića

No Tottenham sada uz njega želi dovesti i Paraticija za sportskog direktora

Paratici je napustio Juventus početkom prošlog tjedan nakon 11 godina na dužnosti sportskog direktora u tom klubu i s Conteom je surađivao dok je on trenirao Juventus između 2011. i 2014.

Iako bi Conte vjerojatno rado opet surađivao s Paraticijem, treba uzeti obzir da je oko na njega bacio još jedan veliki europski klub. Navodno je Real Madrid također stupio u kontakt s Conteom nakon što je Zinedine Zidane također podnio ostavku na mjesto trenera.

U svakom slučaju, Levy sa spomenutim dvojcem želi prekinuti trofejnu sušu koja traje već godinama i naravno sprati ljagu "luzerskog kluba" s imena londonskog kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider