Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Vrijeme za nove izazove"

Juvetnus neće produžiti ugovor s direktorom koji je potjerao Mandžukića: "Došlo je vrijeme za rastanak"

Sada već bivši direktor Juventusa prvo je produžio ugovor s Mandžukićem, a onda ga potjerao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dugih jedanaest godina u Juventusu, Fabio Paratici odlazi s funckije direktora kluba. Njegov ugovor koji istječe 30. lipnja ove godine, neće biti produžen, objavio je danas torinski klub.

Otkako je došao iz Sampdorije 2010. godine, Paratici je obnašao niz uloga u torinskiom klubu. Počeo je kao tehnički direktor, a od 2011. godine preuzeo je ulogu sportskog direktora, dok je posljednjih godina obnašao ulogu glavnog direktora za sportski sektor kluba.

gol expired Legenda Vatrenih otvoreno o sukobima s Mamićem i teškoj traumi u Dinamu: "Jedna od najbolnijih situacija u životu" divider

"Ovo su bile prekrasne godine za moj profesionalni rast. Juventus mi je dao priliku da odradim svoj posao uz potpunu slobodu, bez ikakvog uplitanja", rekao je Paratici pa se zahvalio svima u klubu na suradnji.

"Hvala svima u klubu, mojim suradnicima, zaposlenicima, igračima, trenerima, dioničarima i posebno hvala predsjedniku kluba. Gotovo je važno poglavlje u mojoj karijeri, a sada očekujem nove izazove", zaključio je Paratici na rastanku s torinskim klubom.

Potjerao Mandžukića iz Juventusa

"Fabricio je ispisao povijest ovog kluba posljednjih nekoliko godina. Njegov rad je bio profesionalan, ustrajan i obilježen brojim uspjesima. 19 trofeja u 11 godina je najbolji dokaz njegovog rada", rekao je predsjednik Juventusa Andrea Agnelli pa zaključio.

"Došlo je vrijeme za rastanak, hvala mu na svemu", zaključio je predsjednik torinskog kluba.

Brojnim navijačima hrvatske nogometne reprezentacije Paratici neće ostati u lijepom sjećanju. U travnju 2019. godine potpisao je novi ugovor s hrvatskim napadačem Marijem Mandžukićem, da bi ga nakon nekoliko mjeseci potjerao iz kluba. To mu nisu oprostili ni brojni navijači "Stare dame".

No, uspio je dovesti Cristiana Ronalda, čime je zavrijedio brojne pohvale.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider