Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedna riječ je dovoljna

Bio je uporan: Pratio i snimao Ronaldovu Georginu po ulici i saznao ekskluzivnu vijest

Iza Juventusa je loša sezona, a u takvoj situaciji logično je da se postavlja pitanje i o velikim promjenama u svlačionici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus nije uspio doći ni blizu osvajanja Lige prvaka, a u Serie A se ugurao među prva četiri tek u posljednjem kolu, prvenstveno zahvaljujući kiksu Napolija na svom terenu.

Takav rasplet ovog proljeća daleko je od onoga zbog čega je Cristiano Ronaldo prije tri godine napustio Real Madrid i stigao u Juve. Htjeli su svim silama osvojiti Ligu prvaka, ali doživjeli su razočaranja, pa se sada mnogi pitaju kako će se to odraziti na sudbinu odnosno motive 36-godišnjeg Portugalca.

U posljednje vrijeme interes za dovođenjem Ronalda iskazali su PSG i Manchester United, ali čini se da od transfera neće biti ništa, barem ako je suditi prema izjavi Ronaldove djevojke.

Zanosna Georgina Rodriguez šetala se ulicama grada Jaca na sjeveroistoku Španjolske kada joj je prišao jedan obožavatelj.

"Ostaje li Cristiano u Juventusu ili ne?" upitao ju je.

Ona se okrenula i kratko poručila: "Ostaje."

Tim je Georgininim potezom (valjda) otklonjena dilema oko toga gdje će Ronaldo igrati iduće sezone. Nedavno je njegova majka Dolores najavila senzacionalni povratak u Sporting Lisabon, nakon čega ju je vrlo brzo demantirao Cristianov menadžer Jorge Mendes kazavši kako to ne dolazi u obzir.

Možda to bude ostvarivo iduće ljeto, kada Ronaldo postane slobodan igrač po isteku ugovora s Juventusom...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider