Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
preokret sezone

Tottenham gubio 2:1 u 95. minuti pa stigao do pobjede protiv bivšeg prvaka

Na vrhu je Manchester City sa 56 bodova, 11 manje uz utakmicu manje ima drugi Liverpool.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U obje zaostale utakmice engleskog nogometnog prvenstva igrane u srijedu slavili su gosti, Tottenham hotspur je dramatičnim preokretom u sudačkoj nadoknadi svladao Leicester City sa 3:2 (1:1), dok je Manchester United bio uvjerljiviji kod Brentforda svladavši ga sa 3:1 (0:0).

U Leicesteru je domaći sastav poveo golom Dake (24), a prije odlaska na odmor na 1-1 poravnao je Kane (38). Novu prednost "lisicama" osigurao je Maddison (76), a taj je rezultat vrijedio sve do pete minute sudačke nadoknade. A tada se ukazao Bergwijn (90+5, 90+7) koji je prvo u petoj minuti nadoknade poravnao na 2:2, a u sedmoj minuti dodatka još jednom zatresao domaću mrežu za nevjerojatni preokret.

gol expired Problem za Hrvatsku na Euru: Tko će igrati znat će tek uoči početka utakmice? divider

Ovom pobjedom Tottenham je skočio na peto mjesto sa 36 bodova, jednim manje uz čak tri utakmice manje od četvrtog West Ham Uniteda, dok je Leicester ostao 10. sa 25 bodova.

Igor Pokrajac, Vlado Boban i Zelg Galešić Lucky Punch: Svi govore kako će Ngannou izgubiti naslov UFC prvaka, objasnili smo zašto divider

United je do pobjede protiv Brentforda stigao boljom igrom u nastavku dvoboja, u vodstvo ga je doveo mladi Elanga (55), a pobjedu su potvrdili Greenwood (62) i Rashford (77), da bi poraz domaćih ublažio Toney (84).

Manchester United je sada sedmi na ljestvici sa 32 boda, dok je Brentford 14. sa 23.

Na vrhu je Manchester City sa 56 bodova, 11 manje uz utakmicu manje ima drugi Liverpool.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider