Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
čekaju se testovi

Problem za Hrvatsku na Euru: Tko će igrati znat će tek uoči početka utakmice?

Javljanje iz Budimpešte pred drugi krug Eura. Nitko ne zna kada dolaze rezultati testova koji bi sutra trebali napraviti.

Hrvatska i Crna Gora sutra od 15:30 otvaraju drugi krug Europskog prvenstva. Hrvatski rukometaši su favoriti, ali Crnogorci su jako opasni, izbacili su čak i jaku Sloveniju.

Pred sutrašnji dvoboj reporter Nove TV Marko Šepat javio se iz centra Budimpešte i otkrio najnovije informacije koje je dobio. Trenutno u reprezentaciji nitko nema simptome, ali se u trenutku objave ovog teksta i dalje ne znaju rezultati testiranja koje je odrađeno jutros.

gol expired Ova fotografija najbolje opisuje kaos među hrvatskim rukometašima, pogledajte zašto divider

Problem bi se i sutra mogao stvoriti, igramo dosta ranije nego inače, a testovi na koronu po običaju kasne pa trenutno nitko ne zna hoće li igrati protiv Crne Gore.

''Priključili su nam se poslijepodne lijevi vanjski Ivan Slišković i Pivot Veron Načinović, trebao bi stići i vratar Pilipović. Prema zadnjim informacijama nemamo igrača sa simptomima korone, ali ne zna se testove jer rezultati se još uvijek čekaju. Dosad su utakmice bile od 18 i 20:30, a sutra igramo od 15:30. Naši bi tako dobili rezultate dva sata prije utakmice, sada se svi pitaju kako će to izgledati sutra. Nitko ne zna kada će se sutra testirati i kada dolaze rezultati'', kaže Marko Šepat iz Budimpešte.

gol expired KVIZ Prvi krug Eura: Znate li odgovor na ova pitanja o utakmicama Hrvatske? divider

Premda hrvatska reprezentacija ima velikih problema s koronavirusom, krilo PPD Zagreba Ivan Čupić nije tražilo izlike.

"Ne razmišljamo o problemima, jer nema smisla. Moramo s time živjeti na dnevnoj bazi. Kvalitetni smo i s jednom borbenom igrom i velikom željom i sutra ćemo izaći na teren," rekao je Čupić u najavi utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider