FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
detaljna analiza ufc 270

Lucky Punch: Svi govore kako će Ngannou izgubiti naslov UFC prvaka, objasnili smo zašto

U najnovijem izdanju magazina Lucky Punch uživajte u preko 30 minuta MMA razgovora.

Prvi ovogodišnji Lucky Punch posvećen je onom što čeka cijeli borilački svijet. Sa subote na nedjelju od 4 sata ujutro gol.hr uživo prenosi spektakularni UFC 270 kojeg predvodi obračun za prvaka teške kategorije između Francisa Ngannoua i Ciryla Ganea.

Ono što je mnoge iznenadilo je što je izazivač iz Francuske i vlasnik privremenog pojasa favorit kladionica protiv gorostasa iz Kameruna.

Može li se Gane nositi s najjačim udaračem teške kategorije ili je njegova tehnička potkovanost ipak adut previše u odnosu na sjajnog Kamerunca? Čini se da je, jer u Lucky Punchu su Igor Pokrajac i Zelg Galešić također prognozirali detronizaciju Francisa Ngannoua.

Dok je Zelga tresao koronavirus, Pokrajac je odradio i MMA školu gdje smo vidjeli simulaciju mogućih događanja u ovoj borbi.

Bit će itekako zanimljiva i sunaslovna bitka: trilogija prvaka muha kategorije Brandona Morena i bivšeg prvaka Deiveisona Figueireda koji su ponudili sjajne ratove u kavezu.

Novi Lucky Punch donosi i razgovor s Marcom Goddardom, jednim od najboljih UFC sudaca koji dobro poznaje najbolje hrvatske borce i uvijek je zanimljivo čuti što o svemu misle MMA suci.

Na kraju emisije tradicionalno se priča o hrvatskoj MMA sceni pa pogledajmo što nas sve čeka ove godine

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider