Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo ne viđamo često

FOTO Torcida ubacila neobičan predmet na travnjak za izbornika Dalića: Evo o čemu se radi

Gotovo 8 tisuća navijača pratilo je susret Varaždina i Hajduka.

Galerija Čokoladni namaz na terenu Torcida Torcidina poruka za Zlatka Dalića Torcida

Torcida je na utakmici Varaždina i Hajduka (1:2) poslala jasnu poruku izborniku Zlatku Daliću za nepozivanja Marka Livaje u hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Izbornik Vatrenih odlučio je izostaviti najboljeg igrača Hajduka s popisa za rujanski ciklus kvalifikacija za Euro 2024. jer se prva utakmica protiv Latvije igra na Rujevici, gdje je doživio teške uvrede na otvorenom treningu reprezentacije.

To je razljutilo najžešće navijače Hajduka koji su podignuli transparent za Dalića sa žestokom porukom:

Torcida FOTO Torcida poslala poruku izborniku Daliću zbog nepozivanja Marka Livaje divider

"Daliću maži palačinke, a ne nama oči", poručila je Torcida, ali tome nije bio kraj. Uskoro je s gostujuće tribine na travnjak doletio paketić popularnog čokoladnog namaza u čijoj se reklami prije nekog vremena pojavio upravo izbornik Dalić.

"Nakon lipanjskog incidenta na Rujevici i posljedičnog Markovog odlaska iz reprezentacije, smatrao sam da je i zbog reprezentacije i zbog Marka najmudrije poštedjeti ga u ovoj akciji. Poznato je kako smo uvjetno kažnjeni od strane Uefe te bi svaki potencijalni incident mogao rezultirati kaznom da protiv Turske igramo bez gledatelja te smatram da je s obzirom na sve te okolnosti ovo razumna odluka."

Ivan Perišić FOTO Perišić prati svaku utakmicu Hajduka: Oglasio se nakon nove pobjede divider

"Kako sam još u lipnju istaknuo, Marku su vrata reprezentacije ostala otvorena. Nakon rujanske akcije razgovarat ću s s Markom o njegovom statusu, jer on ima svoje mjesto u reprezentaciji i želimo da se u njoj osjeća ugodno, kao i svaki reprezentativac", objasnio je Dalić svoju odluku prije nekoliko dana.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider