Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije jedini

Tonalijev agent progovorio: "On je ovisnik o kocki, u depresiji je"

Sandro Tonali nalazi se u sred afera klađenja u koju je uključen i njegov suigrač iz reprezentacije Nicola Zaniolo.

Sandro Tonali (Foto: Afp)

Juventusov mladi igrač, Nicolo Fagioli, priznao je istražiteljima da se redovito kladio na nogometne utakmice. Zajedno s njim, proširena istraga u cijelu aferu uključila je Nicola Zaniola te Sandra Tonalija, koji je za sada najveća zvijezda koja se povezuje sa skandalom.

Tonali se u međuvremenu zbog situacije povukao iz reprezentacije te se vratio u Newcastle. U talijanskim medijima proširila se informacija kako se mladi veznjak odlučio nagoditi s tužiteljstvom te surađivati u daljnjoj istrazi kako bi mu izrečena kazna bila što blaža.

Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Andrej Kramarić Ključni Vatreni upitan i za studeni: "U nogometu takve batine još nisu viđene, pitanje je kad ću se vratiti" divider

U obranu igrača stao je njegov menadžer Beppe Riso koji tvrdi da igrač patio od ovisnosti o kocki te kao takav ne zaslužuje stigmatizaciju, već stručnu pomoć.

“Sandro pati od ovisnosti o kockanju. On se bori s time i siguran sam da će pobijediti ova teška vremena. Tužan je i u depresiji. Želim se zahvaliti Newcastleu koji ga podržava. On već trenira te će biti spreman za susret u subotu“, izjavio je Tonalijev menadžer.

Dinamovi igrači nakon poraza u Prištini Vučić nahvalio Mamića i sprdao Modre: "Dinamo ili Zvezda? Pa oni igraju ovu 'ligu bez briga'" divider

Ovo je već drugi veliki slučaj klađenja igrača u engleskom nogometu. Prvi, i onaj koji je najviše iznenadio javnost, bio je slučaj Ivana Toneya. Njemu je savez, nakon što se nagodio, izrekao kaznu od osam mjeseci zabrane igranja nogometa.

“Nadam se da će problem ovisnosti o kocki spasiti Tonalijev život, kao i živote mnogih mladih ljudi koji se bore s istim problemom. On shvaća da se mora usredotočiti na rješavanje problema s jakim i odlučnim stavom“, zaključio je Riso.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider