Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
duhoviti srpski predsjednik

Vučić nahvalio Mamića i sprdao Modre: "Dinamo ili Zvezda? Pa oni igraju ovu 'ligu bez briga'"

Duhoviti sprski predsjednik pričao je o odnosu snaga u regionalnom nogometu.

Dinamovi igrači nakon poraza u Prištini (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić gostujući kod tamošnjih medija pričao je između ostalog i o sportu. Prvi čovjek susjedne zemlje nahvalio je osuđenog kriminalca u bijegu Zdravka Mamića, a iskoristio je priliku i za infantilno sprdanje Dinama.

Krenuo je s hvalospjevima kriminalcu…

"Susreli smo se dvaput Mamić i ja, ali nikad nismo duže razgovarali, mislim da je on napravio uspješan Dinamo i jedva sam čekao da to vrijeme prođe“, započeo je Vučić, inače veliki navijač Crvene zvezde.

Nenad Šoštarić Zagreb predstavio novog trenera: "Poziv je bio iznenađenje, nisam to očekivao" divider

"Sretan sam što je Zvezda sad nogometni regionalni lider i značajno ispred klubova iz Hrvatske", rekao je duhovito pa se nastavio šaliti:

"Kako bi završila utakmica Zvezde i Dinama? Nisam siguran da ćemo se susresti u godinama koje slijede jer će Zvezda igrati Ligu prvaka, ali ako ispadnemo u Europsku ligu… Doduše, oni ne igraju ni to, nego ovu „ligu bez briga“.

"Zvezda bi pobijedila u tom susretu. Partizan je izgubio u Tuđmanovo vrijeme, a Zvezda bi sad dobila. Svi bježe od te utakmice, ali ja ju baš želim i nadam se pobjedi naših", rekao je između ostalog Vučić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider