Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Nova muka za Dalića

Ključni Vatreni upitan i za studeni: "U nogometu takve batine još nisu viđene, pitanje je kad ću se vratiti"

Andrej Kramarić upitan je i za utakmice Hrvatske u studenom.

Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Andrej Kramarić (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Reprezentativci Hrvatske iza sebe imaju listopad iz noćne more, ne samo da su izgubili bodove nego ih je pokosilo i more ozljeda važnih igrača, ali čini se kako je ona Andreja Kramarića teža nego što se najprije pretpostavljalo.

Iako mu je noga bila crna i otečena, izbornik je inzistirao da se pojavi na okupljanju za Tursku i Wales, no čini se kako je Andrej izuzetno upitan za povratak u studenom kad Vatrene očekuju posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama, one protiv Latvije i Armenije.

Luka Modrić i Lionel Messi Nikako nas neće: Nevjerojatan podatak o Vatrenima i dresovima divider

"Ozljeda nije baš najbolje. Ruptura je navodno bila čak devet centimetara. Kažu kako to još nitko nije vidio u nogometu, da je netko nekoga doslovno tako prebio. Pitanje je kad ću se vratiti“, rekao je Krama za Sportske novosti.

Kramarić se ozlijedio desetak dana uoči okupljanja na utakmici Hoffenheima i Borussije Dortmund, kad je morao napustiti teren u 87. minuti.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić Dalić je najavio promjene: Koga će zvati!? Jesu li igrači Dinama i Hajduka zaslužili pozive? divider

"U utorak sam prvi put normalno hodao poslije 19 dana. Nevjerojatno da nakon devetnaest dana tek počinjem normalno hodati. Kad bi se mogao vratiti? Bude li sve dobro za mjesec dana, ali to je upitno. Inače kažu da bi trebala biti puno duža stanka. Vidjet ćemo kako ću se zapravo osjećati, međutim ne izgleda najbolje.“

To znači da će Dalić u studenom ponovo imati velikih problema u napadu jer je sigurno da neće biti Perišića, no izbornik se nada kako će se dotad oporaviti Bruno Petković i Luka Ivanušec.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider