Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"vraća se robben, vraća se tyson..."

Kakva romantika: Vratio se Tomo Šokota i potpisao za niželigaša s najljepšim igralištem u Hrvatskoj

Šokota se očito ponovno zaželio nogometa.

Galerija NŠK Sveti Mihovil (Foto: Facebook/NŠK Sv. Mihovil) Igralište Svetog Mihovila Igralište Svetog Mihovila (Foto: Facebook/Nšk Sv. Mihovil)

Proslavljeni hrvatski napadač Tomo Šokota odlučio se aktivirati u 43. godini i pridružiti se klubu NŠK Sv. Mihovil.

Radi se o klubu koji predstavlja dva otoka – Ugljan i Pašman, s kojeg Šokota vuče korijene. Klub je smješten u mjestu Sutomišćica na istočnoj obali Ugljana, a može se pohvaliti prekrasnim igralištem tik uz obalu. Prizor od kojeg zastaje dah svojevremeno je bio pravi hit.

"Vraća se Robben, vraća se Tyson a vraća se i Šokota.

Bivši hrvatski reprezentativac Tomo Šokota nakon Dinama, Benfice, Porta, Lokerena i Olimpije postao je naš član! Tomo je rodom iz Ždrelca a njegovo internacionalno iskustvo i kvaliteta biti će od velike pomoći našoj mladoj ekipi!

gol expired Često su ga kritizirali, ali navijači Liverpoola ipak su odali počast Lovrenu: "Njegova priča inspirira" divider

Igrao je na najvišem nivou, nastupao na Europskom prvenstvu, u Ligi prvaka, u Kupu Uefe, dva puta je bio najbolji strijelac HNL-a no NIKAD NIJE OSVOJIO 2. LIGU ZADARSKE ŽUPANIJE!

Može li to u našem dresu???", napisali su u objavi na klupskom Facebooku.

Osim velikog nogometa, Šokota je igrao i mali kao član Futsal Dinama. Za reprezentaciju je upisao osam nastupa i zabio dva gola.

Imao je dugačku i trofejnu karijeru: pet puta je bio prvak Hrvatske i tri puta prvak Portugala, osvojio je kup četiri puta u Hrvatskoj i triput u Portugalu uz jedan superkup, bio je dvaput najbolji strijelac HNL-a i jednom najbolji strijelac portugalskog kupa. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider