Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"good luck brate"

Često su ga kritizirali, ali navijači Liverpoola ipak su odali počast Lovrenu: "Njegova priča inspirira"

Zasigurno nije bio najbolji igrač Liverpoola, ali navijači su na kraju ipak prepoznali Lovrenov trud i korektno ponašanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren više nije igrač Liverpoola - hrvatski stoper napustio je Redse i zaputio se u ruski Zenit.

Sa sobom iz slavnog engleskog kluba novi dva trofeja - Ligu prvaka i naslov prvaka Engleske. Svjetsko klupsku prvenstvo izmaklo mu je jer zbog ozljede nije bio u sastavu.

Lovren je imao boljih i lošijih utakmica u Liverpoolu, ali nekako je s vremenom postao dežurna meta kritika navijača Liverpoola, koji bi ga ponekad i nepravedno istaknuli kao glavnog krivca kada bi cijela momčad podbacila.

Međutim, na vijest da odlazi ipak prevladavaju pozitivni komentari na Lovrenov staž u Liverpoolu. Navijači mu odaju počast za borbenost, upornost i korektno ponašanje te mu žele sve najbolje u novom klubu.

"Je li bio najbolji igrač? Nije. Ali njegova priča inspirira - pobjegao iz ratom zahvaćene Bosne kao izbjeglica, a dogurao je do prvaka Engleske, Europe i viceprvaka svijeta što je poprilično nevjerojatno. Sve najbolje Dejane", kaže jedan popularan post na Twitteru.

"Voljeli ga ili mrzili, cijenili ili ne, Lovren nam je dao jedan od najslavnijih trenutaka prošlog desetljeća. Da, nije bio konstantan, ali na svoj dan zasigurno nije bio loš igrač", kaže drugi uz video gola za pobjedu protiv Borussije Dortmund.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider