Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet dežurni krivac

Klopp iskren nakon poraza Liverpoola: Navijači se okomili na Lovrena, jesu li pretjerali?

Navijači u najmanju ruku nepošteno apostrofiraju Lovrena kao krivca za poraz...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je upisao prvi poraz u ovoj sezoni Premierlige. Njihov veliki niz od 26 ovosezonskih kola bez poraza u elitnom engleskom rangu prekinuo je Watford s uvjerljivih 3:0.

Reakcije na poraz pljušte, a u dežurnog krivca opet se pretvorio Dejan Lovren. Navijači na društvenim mrežama najčešće apostrofiraju upravo njega, iako je u najmanju ruku pretjerano reći da je hrvatski stoper kriv za sve. Također, ima i onih koji odbijaju okriviti Lovrena i smatraju da je to bila jednostavno loša utakmica Liverpoola.

gol expired KVIZ: Provjerite svoje znanje o povijesti Svjetskog nogometnog prvenstva divider

Lovren je kod prvog gola dopustio da ga Troy Deeney nadmudri i tako otvorio prostor za pogodak Watforda. Međutim, kod drugog je dubinska lopta za Ismailu Sarra prošla iza Van Dijkovih leđa, dok je kod trećeg grubo pogriješio Trent Alexander-Arnold, koji je neoprezno vraćao Allisonu, a loptu je presjekao Sarr.

Objektivniji pogled na utakmicu donose engleski mediji, koji pišu o lošoj utakmici cijele momčadi protkanoj individualnim pogreškama, ali i sjajnom Watfordu. Liverpool Echo dodijelio je Lovrenu četvorku, jednako kao i Alexanderu-Arnoldu i Van Dijku, za kojeg pišu da je zaspao kod dva Watfordova gola.

gol expired Bjelica nakon razbijanja Rijeke: ''Taj poraz nas je motivirao''; Rožman: ''To je nedopustivo na ovoj razini'' divider

Proslavila se nije ni ofenzivna linija Liverpoola, uputili su svega jedan udarac u okvir gola. Jürgen Klopp nakon utakmice je za poraz ''okrivio'' - Watford.

"Napravili su točno što su htjeli, mi nismo. Tako nogomet funkcionira. Morate to prihvatiti, nije lako, ali dokaz je da nismo bili dovoljno dobri večeras", rekao je Klopp.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider