Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva lokacija!

Ugledni gost otvara prekrasni teren: Je li ovo najljepše mjesto za nogomet u Hrvatskoj?

Ne bi nas čudilo da se ovaj teren uskoro nađe na nekoj od top-lista najljepših svjetskih nogometnih igrališta.

Galerija Igralište Svetog Mihovila (Foto: Facebook/Nšk Sv. Mihovil) Igralište Svetog Mihovila (Foto: Facebook/Nšk Sv. Mihovil) Igralište Svetog Mihovila +2 Igralište Svetog Mihovila (Foto: Facebook/Nšk Sv. Mihovil)

Nije novost da je Hrvatska prekrasna zemlja čije ljepote privlače milijune gostiju iz cijelog svijeta. Oni koji ovog ljeta stignu na otok Ugljan, moći će svjedočiti i novoj atrakciji: doista prekrasnom novom igralištu lokalnog kluba NŠK Sveti Mihovil.

Ovaj je klub smješten u mjestu Sutomišćica na istočnoj obali, a predstavlja dva otoka – Ugljan i Pašman.

Sv. Mihovil bacio se na obnovu igrališta smještenog na sjajnoj lokaciji na samoj obali, tek nekoliko metara od mora. Teren je ne tako davno bio u vrlo lošem stanju – na njemu su čak rasli i krumpiri – a sada u novom ruhu izgleda odlično.

Veliki dan za lokalni klub uveličat će vrlo ugledan gost – Sv. Mihovilu u goste stiže prvoligaš NK Osijek. Susret je na rasporedu 14. svibnja u 18:00, a najavio ga je vratar Osijeka Krševan Santini, koji je rodom iz Lukorana na otoku Ugljanu.

Domaćini će sigurno znati prirediti dobru zabavu. Pogledamo li kakvom su bakljadom dočekali svoju djecu na povratku s turnira u Medulinu, nema sumnje da će znati na pravi način uveličati i ovaj veliki dan za svoj klub.

Usuđujemo se reći da dugo nismo vidjeli ljepši teren – ne bi nas čudilo da uskoro osvane i u stranim medijima na nekoj od lista najljepših svjetskih lokacija za nogometni teren.

Iako hrvatska nogometna infrastruktura nije na posebno dobrom glasu, ne bi to bio prvi put da se hrvatski stadioni nalaze na takvim listama–- stadion Imotskog Gospin dolac već je standardni gost takvih izbora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider