Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šerifov junak

Stigao iz Luksemburga pa golčinom sezone srušio Real: Obožava tetovaže, a braća mu igraju s bivšim hajdukovcem

Šerif je svladao madridski Real sa 2:1 pogotkom Sebastiana Thilla u 89. minuti susreta Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moldavski Šerif, debitant u Ligi prvaka nastavlja svoju čudesnu priču u najelitnijem europskom natjecanju.

Sinoć su jednim od najljepših golova sezona srušili madridski Real na kultnom Santiago Bernabeu, a junak senzacionalne pobjede bio je Sebastien Thill, 27-godišnji napadač koji je stigao na posudbu iz Luksemburga!

Thill je postigao pogodak u 89. minuti susreta, neobranjivo je pogodio gornji lijevi kut domaćih vrata za veliko slavlje gostujuće momčadi.

Senzacionalni pogodak Thilla možete vidjeti OVDJE.

Početkom ove godine luksemburški reprezentativac stigao je na posudbu u Šerif s kojim je osvojio prvi trofej u svojoj karijeri. Potom su u kvalifikacijama za Ligu prvaka izbacili su Crvenu zvezdu pa Dinamo i tako osigurali senzacionalni ulazak u najelitnije klupsko natjecanje.

gol expired Šerif se dobro našalio s Realom, ali nije jedini: Uživaju protivnici Superlige, u Madridu se čude što se događa divider

Prije dolaska u Šerif, kratko vrijeme je proveo na posudbi u ruskom Tambovu koji je u proljeće ove godine bankrotirao i raspustio sve igrače, trenere i ostale klupske zaposlenike.

Zanimljivo, ima dva mlađa brata, Vincenta i Oliviera koja se također profesionalno bave nogometom te zajedno igraju u ukrajinskoj Vorskli iz Poltave s bivšim igračem Hajduka, Ivanom Pešićem, piše Dalmatinski portal.

gol expired Luka Modrić u Real Madridu godišnje bruto zaradi više od ukupne vrijednosti momčadi Šerifa divider

Osim sjajnim pogotkom Realu, Thill je privukao pozornost nogometne javnosti svojim tetovažama. Tako na lijevoj nozi ima tetovažu samog sebe na kojoj kao dijete sanja osvajanje trofeja Liga prvaka.

Inače, Thill je debitirao za reprezentaciju u rujnu 2015., a za Luksemburg je do sada upisao 16 nastupa i dva zgoditka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider