Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije u šoldima sve

Luka Modrić u Real Madridu godišnje bruto zaradi više od ukupne vrijednosti momčadi Šerifa

Kapetan hrvatske reprezentacije mogao bi s godišnjim bruto primanjima kupiti cijelu momčad kluba koji ih je senzacionalno skinuo usred Madrida 2:1 u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moldavski Šerif iz Tiraspola na posljednjem koraku pred Ligu prvaka skinuo je Dinamo, koji ima deset puta skuplju momčad od njega, na prvoj prepreci Šahtar, čija momčad vrijedi 170 milijuna eura više, a sad i Real Madrid, u kojem Luka Modrić godišnje bruto zaradi više nego što vrijedi momčad senzacionalnog debitanta među europskom elitom.

Igrači Šerifa vrijede nešto manje od 12 milijuna eura. Tek im dva igrača vrijede milijun eura ili više, Kolumbijci Zapata i Castaneda, a to je iznos koji najskuplje plaćeni igrač kluba, Gareth Bale zaradi neto u mjesec dana.

gol expired Nakon Zvezde i Dinama, Šerif je "upucao" i Real Madrid: Prvak Moldavije živi čudesna dva mjeseca divider

Realova momčad s druge strane ukupno vrijedi 793.500.000 eura, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić na godišnjoj razini bruto od kluba dobije oko 18.500.000 eura, odnosno oko 9.000.000 eura neto, koliko je dogovorio na posljednjem pandemijskom ugovoru koji je potpisao s Kraljevskim klubom u svibnju tekuće godine i koji istječe na ljeto.

Igrači Šerifa takvu lovu mogu samo sanjati, ali će zato ovaj mjesec sigurno dobiti masne premije za ove dvije povijesne pobjede.

gol expired Senzacija nad senzacijama: Šerif fenomenalnim golom nokautirao Real u Madridu! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider