Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krvnici velikih

Senzacija nad senzacijama: Šerif fenomenalnim golom nokautirao Real u Madridu!

Čudesni Šerif vodio je na poluvremenu, Kraljevski klub se vratio u igru iz penala, ali nevjerojatan gol Sebastiana Thilla donio im je puni plijen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Debitanti u Ligi prvaka nastavaljaju svoju čudesnu priču među europskom elitom. Šerif je jednim od najljepših golova sezone pobijedio Real Madrid usred Madrida 2:1 i poslije dva kola ima svih šest bodova!

Moldavski klub, koji je u kvalifikacijama izbacio hrvatskog prvaka Dinama, došao je do pobjede je došao spektakularnim golom u 89. minuti.

gol expired Čudesni Ajaxov golgeter ispisao povijest Lige prvaka, Šahtar i Inter podijelili bodove divider

Da bi večer u Madridu mogla biti čudna nagovijestio je Jakšibajev koji je u 25. minuti doveo goste u vodstvo. Real je napadao, pokušavao i tek u 65. minuti izjednačio kada je Benzema pogodio s bijele točke. Odmah nakon izjednačenja u igru je ušao i kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je vrlo brzo imao sjajnu šansu, ali je njegov gromoviti udarac uspio „tek“ nokautirati suparničkog vratara.

Nakon dva odigrana kola ovu skupinu gdje su Real, Inter i Šahtar predvodi Šerif sa svih šest bodova.

Liverpool maksimalan u skupini B

U skupini B maksimalnih šest bodova ima jedino Liverpool. Nakon domaćih 3-2 protiv Milana igrači Liverpoola su u 2. kolu, lakše od očekivanog, prošli gostovanje na Dragao stadionu kod Porta gdje su slavili s čak 5-1. Salah i Firmino su postigli po dva, a Mane jedan pogodak, dok je na drugoj strani jedini strijelac bio Taremi.

Mnogo vatrenije i žešće je bilo u drugom susretu te skupine, na San Siru gdje su igrali Milan i Atletico (1-2). Milan je poveo u 20. minuti pogotkom Rafaela Leaa, ali samo devet minuta kasnije domaći sastav je ostao s igračem manje zbog drugog žutog kartona Kessieja. Usporedno s njim, u tom je trenutku trener Milana Pioli mijenjao hrvatskog nogometaša Antu Rebića koji je bio u udarnoj postavi Milana.

gol expired PSG slavio u derbiju grupne faze Lige prvaka: Messi prvim golom za novi klub bacio City na koljena! divider

Talijani su čuvali vodstvo sve do 84. minute, ali tada je Griezmann izjednačio, dok je San Siro zanijemio u 97. minuti kada je Luis Suarez zabio iz jedanaesterca za slavlje Madriđana. Hrvatski igrač Šime Vrsaljko prosjedio je na gostujućoj klupi ovaj susret.

Borussija ipak slavila bez Haaalanda

Bez Haalanda dortmundska Borussia je odigrala vrlo neuvjerljivo, ali je ipak golom Malena pobijedila lisabonski Sporting 1-0. U toj skupini C Ajax i Borussia su se izdvojili sa po šest bodova na vrhu. Marin Pongračić nije ulazio u igru za Borussiju.

gol expired Borussijin talent "izbrisao" Matea Kovačića iz povijesti Lige prvaka divider

Rezultati:

Grupa B

Milan - Atletico 1-2 (Leao 24/7Griezmann 84, Suarez 90+7pen)
Porto - Liverpool 1-5 (Taremi 75//Salah 18, 60, Mane 45, Firmino 77, 83)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa C

Ajax - Bešiktaš 2-0 (Berghuis 24, Haller 43)
Dortmund - Sporting 1-0 (Malen 37)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa D

Real - Šerif 1-2 (Benzema 65pen//Jakšbojev 25, Thill 89)
Šahtar - Inter 0-0

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider