Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sprdanje sa superligom

Šerif se dobro našalio s Realom, ali nije jedini: Uživaju protivnici Superlige, u Madridu se čude što se događa

U Ligi prvaka dogodilo se jedno od najvećih iznenađenja u povijesti, Real je izgubio od moldavskog Šerifa u Madridu.

Crvena zvezda ih nije shvatila ozbiljno, Dinamo ih nije shvatio ozbiljno, Šahtar ih nije shvatio ozbiljno, a onda ih ni Real Madrid nije shvatio ozbiljno. Kad se zoveš Šerif i prvak si Moldavije onda ti treba, ne jedna, već nekoliko senzacija da te shvate ozbiljno.

No slušajući Carla Ancelottija uoči utakmice on je Moldavce shvatio ozbiljno, kao i Jose Mourinho Dinamo uoči onog povijesnog izbacivanja Tottenhama. Problem je u glavama igrača. Druga stvar koju ne smijemo zanemariti je da je Šerif sjajna i jeftina momčad koju je majstorski posložio očito fenomenalni ukrajinski trener Jurij Vernidub.

Šerifova pobjeda u Madridu protiv Real Madrida jedna je od najvećih senzacija u Ligi prvaka u povijesti. Na društvenim mrežama su si zasluženo dali malo oduška i stavili si Realovu krunu na Šerifovu zvijezdu.

gol expired Messi ugasio nade Cityja pa napravio potez o kojem svi pričaju: "Kakvo nepoštovanje!" divider

U Superligi nema Šerifa

Nokaut Reala odjeknuo je Europom, a osim najvećih Realovih rivala, slavilo se i kod žestokih protivnika Superlige. Real, Barcelona i Juventus još uvijek nisu odustali od projekta Superlige, pregrupirali su se i kreću u nove bitke s UEFA-om.

Njima se ne igra s Bruggeom, Dinamom, Malmöm i Šerifom. Zato je poniženje od prvaka Moldavije proslavio dobar dio nogometnog svijeta.

Florentino Perez je predmet sprdnje na društvenim mrežama. Kada je govorio o Superligi, kao argument je imao nezanimljive utakmice u Ligi prvaka koje čak ni on ne bi gledao. Vjerojatno je ovo jedna od njih.

Što se događa s Realom u Ligi prvaka?

Madridski mediji popratili su ovaj rezultat u blagoj nevjerici. Ne samo da je velikog Reala nokautirao mali Šahtar, nego je još to učinio na premijeri preuređenog Santiago Bernabeua, čime je sramota još veća.

I ne samo to, ovaj podatak zvuči zastrašujuće: Real je pobijedio samo jednom u svojih posljednjih sedam susreta na Santiago Bernabeuu. Marca piše kako se radi o povijesnoj krizi Reala u domaćim utakmicama. Za vikend nisu dali ni gola Villarrealu pred svojim navijačima.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider