Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevolje za Bjelicu

Težak udarac za Osijek uoči europskog izazova: Otpala trenutno najveća zvijezda!

Prvi susret 2. pretkola Konferencijske lige Kizilžar - Osijek igra se u četvrtak, 21. srpnja u 14 sati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večeras će nogometaši Osijeka krenuti na put za Kazahstan gdje ih čeka ogled 2. pretkola Konferencijske lige protiv Kizilžara, i to bez trenutno najveće zvijezde u sastavu.

Za važan europski ogled otpao je talentirani napadač Dion Drena Beljo, koji je s dva pogotka donio pobjedu osječkom sastavu na otvaranju nove sezone SuperSport HNL-a protiv Gorice u Gradskom vrtu.

Ozlijedio je talentirani mladić prepone u prvom prvenstvenom susretu, a težina ozljede bit će poznata nakon što obavi pregled magnetskom rezonancom, piše Glas Slavonije.

To vjerojatno znači kako će trener osječkog sastava Nenad Bjelica protiv Kazahstanaca krenuti sa Ramonom Mierezom od prve minute. Nažalost, to nije jedina poteškoća za slavonskog prvoligaša.

Osijek čeka dug put u Kazahstan

Čeka ih dug put, puno će vremena provesti u zrakoplovu, a dolaskom u Kazahstan zaigrat će na terenu s umjetnom travom, što bi mogla biti otežavajuća okolnost.  No nadamo se da će Bjeličina momčad opravdati ulogu favorita i pobijediti momčad o kojoj se malo toga zna.

U posljednjih nekoliko tjedana doživjeli su velike promjene u sastavu, doveli su nekolicinu novih igrača, ali sasvim je sigurno kako će Osijek dočekati u gustom obrambenom bloku.

Prvi susret 2. pretkola Konferencijske lige Osijek igra u četvrtak, 21. srpnja u Kazahstanu, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Gradskom vrtu.

Ako Osječani svladaju Kizilžar, zaigrat će u 3. pretkolu Konferencijske lige protiv pobjednika dvoboja Botev Plovdiv - APOEL.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider