Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dojadilo mu je biti heroj

Spasitelju Barcelone pukao film: "Želim razgovarati s igračima koji su danas nastupili"

Njemački vratar Barcelone Ter Stegen odlučio je prekinuti šutnju i otvoreno progovoriti o svojim frustracijama zbog očajne igra katalonskog diva.

Marc Andre ter Stegen (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Spasitelj Barcelone po tko zna koji put ove sezone, njemački vratar Marc Andre ter Stegen, bio je jako ljutit nakon susreta 3. kola Lige prvaka, u kojem je katalonski div na jedvite jade izvukao pobjedu u Pragu kod Slavije. Katalonci su slavili s 2:1, no Česi su mogli i do boda, ako ne i sva tri, da nije bilo Ter Stegena.

Podsjetimo, on je u Pragu u tri navrata branio čiste prilike za pogodak, a kada tome pridodamo još obranu jedanaesterca protiv Borussije Dortmund te nekoliko sjajnih intervencija protiv Intera, Barcelona mu već sada može podignuti spomenik.

Erling Haland (Foto: AFP) Znate li koliko je Ronaldu i Messiju trebalo da naprave što i ovaj tinejdžer? divider

Barca je prva sa sedam bodova, a slijede ju Borussia (D) i Inter s po četiri. U pravilu bi Barcelona trebala biti zadovoljna, no tome nije tako, a to je nakon susreta potvrdio i njemački vratar.

"Jako sam ljutit. Nismo igrali ni blizu razine na kojoj smo htjeli. Srećom, ugrabili smo sva tri boda, što je ipak najvažnije. No moramo razgovarati o nekim stvarima u svlačionici. Uvijek se događaja isto i moramo se popraviti u jako puno segmenata igre. Riječ je u problemu unutar svlačionice i tamo ćemo ga riješavati."

Lautaro Martínez (Foto: AFP) Tko je Interova nova velika zvijezda? Traži ga Real, ali Messi ga obožava i želi ga u Barci divider

Ne želim ovdje pred kamerama govoriti o čemu se radi, želim razgovarati s igračima koji su igrali današnju utakmicu", kazao je Ter Stegen, kojem je očito dojadilo da nakon većine utakmica on bude najbolji igrač na travnjaku...

Recimo i da je Barcelona, unatoč igrački neuvjerljivom otvaranju sezone, vodeća momčad u skupini Lige prvaka i domaćem prvenstvu. Podsjetimo, i dok navijači, a sada i neki igrači otvoreno kukaju kako to ne liči na nešto, istovremeno na klupi Barcelone sjedi čovjek kojega je isti ovaj trener (Valverde) prošle sezone koristio na travnjaku - Ivan Rakitić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider