Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gnjusan čin

Talijanske vlasti poslale apel Brazilu: Uhitite ga, Robinho mora odslužiti zatvorsku kaznu!

Bivši brazilski reprezentativac, Robinho, osuđen je na devet godina zatvora zbog silovanja.

Robinho (Foto: Afp)

Bivši brazilski reprezentativac, Robinho, osuđen je na devet godina zatvora zbog silovanja. U siječnju prošle godine legendarni napadač pravomoćno je osuđen na devet godina zatvora u Italiji.

screenshot VIDEO Atletičarka trčala prema pobjedi na Svjetskom prvenstvu pa se srušila ispred samog cilja divider


Radi se u grupnom silovanju mlade Albanke u jednom noćnom klubu u Milanu, a slučaj datira iz 2013. godine.


Robinho se vratio u rodni Brazil gdje je zaštićen, odnosno prema njihovom ustavu, vlasti ne izručuju svoje državljane. Italija je raspisala i  međunarodnu tjeralicu, ali do sada Robinho vješto izbjegava zatvorsku kaznu.

Marcelo Najtrofejniji igrač u povijesti Reala stigao kao veliko pojačanje, nije se nadao ovome nakon pet mjeseci divider


Talijanski mediji javljaju da je njihovo pravosuđe zatražilo da Robinho svoju kaznu odsluži u Brazilu. Čeka se odgovor tamošnjih vlasti, ali lako je moguće da će ga pravda sustići.

Aston Villa - Arsenal VIDEO Arsenal u sudačkom vremenu došao do velike pobjede: Presudio autogol argentinskog junaka iz Katra divider

Robinho je svoje najbolje dane imao u dresu Real Madrida za koji je nastupao od 2005. do 2008. godine, a zatim je prešao u Manchester City koji tada dolazi do petrodolara i kreće u veliki šoping.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider