Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čak 25 trofeja u vitrini

Najtrofejniji igrač u povijesti Reala stigao kao veliko pojačanje, nije se nadao ovome nakon pet mjeseci

Marcelo je napustio Olympiakos nakon samo pet mjeseci.

Marcelo (Foto: Afp)

Najtrofejniji igrač u povijesti Real Madrida, Brazilac Marcelo, napušta grčku prijestolnicu nakon samo pet mjeseci provedenih u Olympiakosu.

Aston Villa - Arsenal VIDEO Arsenal u sudačkom vremenu došao do velike pobjede: Presudio autogol argentinskog junaka iz Katra divider

Grčki mediji javljaju da uprava kluba nije zadovoljna njegovim nastupima, odnosno velikim novcem uloženim. Marcelo je u pet mjeseci odigrao ukupno 10 utakmica u kojima je postigao tri pogotka.

Iako statistika ne zvuči loše za jednog lijevog beka, spomenimo da je Marcelo postigao sva tri pogotka u Kupu, dok u domaćem prvenstvu i Europa ligi nije imao zapažene uloge. Odigrao je osam utakmica u ligi i Europi, sve ulazio s klupe i niti na jednoj utakmici nije odigrao više od pola sata.

Duje Ćaleta-Car Southampton objavio sastav za gostovanje kod Chelseaja, nema dobrih vijesti za hrvatske nogometaše divider

Marcelo se nije snašao u Grčkoj, kao niti naš Šime Vrsaljko koji je u siječnju napustio Olympiakos nakon samo nekoliko mjeseci provedenih u Pireju.

Ronaldu stiže društvo?

Marcelo se prošlo ljeto povezivao s Al Nassrom iz Saudijske Arabije koji je početkom ove godine u svoje redove Cristiana Ronalda.

Zrinka Ljutić Ljutić ne krije razočaranje nakon ispadanja: ''Prvo vožnju sam išla na sigurno, u drugu sam prejako ušla'' divider

Za pretpostaviti je da će Cristiano inzistirati na dovođenju svog dugogodišnjeg suigrača s kojim je proveo najbolje godine u Kraljevskom klubu.

Bivši brazilski reprezentativac stigao je u Madrid još 2007. godine, a zadržao se u španjolskoj prijestolnici punih 15 godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider