Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šteta

Ljutić ne krije razočaranje nakon ispadanja: ''Prvo vožnju sam išla na sigurno, u drugu sam prejako ušla''

Zrinka Ljutić i Leona Popović nisu ostvarile najbolje rezultate u slalomu na Svjetskom prvenstvu.

Zrinka Ljutić (Foto: Afp)

Hrvatske skijaške reprezentativke danas su se nadale odličjima u slalomu na Svjetskom prvenstvu u Meribelu, ali nažalost Leona Popović i mlađahna Zrinka Ljutić nisu imale svoj najbolji dan.

Toni Vidović Tragedija u Rijeci: 16-godišnji košarkaš koji se srušio na utakmici preminuo dva dana kasnije divider

Leona Popović je nakon 12. mjesta u prvoj vožnji u drugom nastupu imala 21. rezultat, što joj je ukupno donijelo 17. mjesto.

"Nažalost, danas nisam uspjela pokazati svoje dobre dvije vožnje. Dala sam sve od sebe, no, nažalost, takav je dan. Ni Zrinka nije završila drugu utrku. Izgleda da nije naš dan. No, nema veze, idemo dalje, idemo trenirati i pripremati se za sljedeću utrku u Areu'', rekla je Popović.

Leona Popović Čudo na skijanju: Krenula 18. i osvojila svjetski naslov: Popović 17., Ljutić ispala divider

Zrinka Ljutić imala se čemu nadati u drugoj vožnji, prvu je završila na sedmoj poziciji i nadala se uključiti u borbu za medalje, ali kako je i sama rekla, spoj mladosti i velike želje danas su je koštale plasmana.

Mislav Oršić Oršićev menadžer potvrdio: Mislav se skoro vratio u Dinamo prije nekoliko dana divider

"Dala sam sve od sebe. Možda sam malo prejako krenula. Jednostavno, prvo sam prejako stisnula i počelo me izbacivati. Izbacilo me i nisam stigla do sljedećih vrata. U prvoj vožnji sam išla previše na sigurno, tako da sam probala to nadoknaditi. Nije prošlo, ali nema veze. Ima još utrka. Vidim da moram još puno raditi, puno učiti i bolje da se primim posla'', samouvjereno je poručila Ljutić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider