Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
krivo je vrjeme?

Oršićev menadžer potvrdio: Mislav se skoro vratio u Dinamo prije nekoliko dana

Oršićev menadžer Branko Hucika je sve potvrdio, skoro je Oršić ponovno viđen na Maksimiru.

Mislav Oršić (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Prije nekoliko dana pojavila se vijest da bi se Mislav Oršić mogao vratiti u Dinamo nakon samo mjesec dana života u Engleskoj, no ipak do toga nije došlo.

Oršić je nakon Svjetskog prvenstva u Katru potpisao za Southampton, očekivao je da će dobiti priliku, no još uvijek čeka na pravu minutažu u Premier ligi.

Nathan Jones ga je čak poslao i u B momčad, a takav rasplet situacije baš nitko nije očekivao. Vijest o Oršićevom povratku na Maksimr nije bila izmišljena bajka, skoro je došlo do toga.

Oršićev menadžer Branko Hucika je sve potvrdio gostujući u Podcast inkubatoru.

Luka Modrić VIDEO Ovaj Modrićev potez na treningu skupio je više od osam milijuna pregleda divider

''To je bila moja ideja. Završio je prijelazni rok i to je neizvedivo. Malo se pospeš pepelom da izvučeš situaciju. Bio je pokušaj da se to napravi, ne na način predaje. Nije bilo ozbiljno da bi se realiziralo, ali kao neka ideja mi je palo na pamet. Nije ugodno i Mislav nije takav da bi sjedio na klupi i uzimao novce. On želi igrati'', rekao je Hucika pa dodao:

''To je tema koja se vrti od kada je otišao. Situacija je neočekivana za nas obojicu koji smo pričali smo s gazdom i trenerom kluba prilikom njegova dolaska. Zaključci su možda preuranjeni, ali sadašnja situacija ne može zadovoljiti nikoga. Ne može zadovoljiti prvo Mislava kao igrača i situaciju u kojoj je bio, ležernoj, igraš u svom gradu. Na svakom su ga kutu ljudi zaustavljali i lijepo se odnosili prema njemu. Postao je zvijezda kakve dugo nije bilo.

A onda dođeš u situaciju koju nismo htjeli, kojoj se nismo nadali. Da smo znali, da možemo možda vrijeme vratiti. Što bi napravili? Mislav bi ostao u Dinamu. Išli smo u najboljoj namjeri, najboljoj mjeri. Ne kao guske u maglu, nego zbog razgovora s vodećim ljudima u Southamptonu'', dodao je Oršićev menadžer.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider