Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato ime

Talijani pišu: Hajduk pobijedio Dinamo u utrci za pojačanjem, u HNL se vraća poznati Makedonac?

Hajduk je na pragu potpisa novog pojačanja, tvrde Talijani.

Aleksandar Trajkovski (desno) (Foto: Afp)

Prije pet dana završio je ljetni prijelazni rok, no Hajduk je nastavio lov na pojačanja.

U završnici ljetnog mercata doveli su Filipa Uremovića i Mihaela Žapera, a potom se bacili u potragu za krilnim napadačem. U kuloarima se spominjalo nekoliko imena, navodno je najbliži dolasku bio Mounir Chouir, no taj transfer je propao.

24-godišnji francuski nogometaš je završio u bugarskom Ludogorecu, a sada su Talijani otkrili novo ime. Radi se o Aleksandaru Trajkovskom, 31-godišnjem makedonskom reprezentativcu koji je bez kluba od srpnja ove godine.

Hajduk - Omladinac Ovo se Hajduku nije dogodilo 47 godina: Mogu li srušiti rekord trofejne generacije? divider

Radi se o poznatom HNL imenu, nosio je dres zaprešićkog Intera, a od tamo se zaputio na europsku avanturu. Nosio je dres Zulte Waregema i Mechelena, talijanskog Palerma, Mallorce, Aalborga, a naposljetku je završio u Saudijskoj Arabiji gdje je nosio dres Al Fayhe s kojom je osvojio Kup.

Talijanski novinar Francesco Guerrieri tvrdi da će Trajkovski sutra odraditi liječnički pregled u Splitu i potom staviti potpis na ugovor s Hajdukom. Navodno je Dinamo bio zainteresiran za makedonskog nogometaša, no on se odlučio za dolazak na Poljud.

Za makedonsku reprezentaciju upisao je 83 nastupa i 21 pogodak, a posljednji je put nastupio u lipnje ove godine protiv Engleske.

U svakom slučaju, pričekajmo službenu potvrdu kluba...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider