Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a messi ih je dobro upozorio

Snimke svlačionice Barcelone nakon 4:0 poraza kod Liverpoola: Pogledajte ta izbezumljena lica

Izašla je vjerojatno naiščekivanija epizoda dokumentarca o lanjskoj sezoni Barcelone, koju je upropastio 4:0 poraz od Liverpoola u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sponzor Barcelone Rakuten objavio je dokumentarni film o Barceloninoj lanjskoj sezoni u kojoj je još jednom prokockala veliko vodstvo u Ligi prvaka i ispala od kasnijeg osvajača Liverpoola. Sedma epizoda dokumentarca pokazuje stanje Barcine svlačionice nakon 4:0 poraza na Anfieldu.

Na jedno od videa u nastavku mogu se vidjeti šokirani igrači Barcelone nakon povratka u svlačionicu. Izbezumljena lica Rakitića, Coutinha, Busquetsa, Piquea. Muk i jeziva tišina u svlačionici. Jednom rječju nevjerica nakon što im se ponovila lanjska sezona, u kojoj su imali 4:1 protiv Rome iz prve utakmice četvrtfinala, pa izgubili u Rimu s 3:0 i ispali.

gol expired Danas je ždrijeb EURA 2020: Svi bi u skupinu F, ali za Vatrene bi najbolja bila skupina A divider

Sada su imali 3:0 protiv Liverpoola i u konačnici ispali. Na drugom videu može se vidjeti govor Lea Messija uoči utakmice protiv Liverpoola u kojem upozorava na utakmicu protiv Rome iz prošle sezone.

"Utakmica protiv Rome bila je naša pogreška. Ne smijemo dopustiti da se to ponovi. Moramo iskoristiti ovu priliku", govorio je Messi svojim igračima u svlačionici.

gol expired Ždrijeb za EURO 2020: Hrvatska saznala grupu, otvara 14. lipnja s Engleskom na Wembleyju! divider

Na poluvremenu je Barcelona gubila samo 1:0, ali je iz nekog razloga Jordi Alba plakao na poluvremenu. Trener Valverde objašnjavao je svojim igračima što trebaju raditi u nastavku, a onda je u jednom trenutku Alba zatražio kratki predah jer se nije mogao sabrati.

"Jordi, jesi dobro?", upitao ga je jedan od liječnika.

gol expired Kakva priča iz Ronaldovih najranijih dana u Unitedu: "Bio je očajno odjeven. Frustrirao nas je" divider

"Možemo dalje", odgovorio je Alba, kojeg je lopta prvog prošla nakon onog famoznog brzo izvedenog kornera Liverpoola za 4:0.

Pogledajte scene iz svlačionice Barcelone, uoči, na poluvremenu i na kraju utakmice koja će ostati upisana u povijesti Lige prvaka kao jedna od onih u kojima se dogodio nevjerojatni preokret.

gol expired Proglasili ga promašajem, a onda u dva kola zabio dvije golčine i dobio nadimak "NR7" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider