Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Samo ne tamo..."

Supruga velikog promašaja Man Utd-a izvrijeđala Engleze: "Završili smo u onoj rupetini Manchesteru"

Argentinci se nisu najbolje uklopili u Englesku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Angel Di Maria 2014. je pojačao Manchester United, koji je Realu za Argentinca platio 75 milijuna eura. U tome trenutku bio je to rekordni transfer među engleskim klubovima i jedan od najvećih transfera uopće, a i danas se nalazi visoko na top-listama najunosnijih nogometnih kupovina.

Međutim, Di Maria se nije snašao na Old Traffordu, pa se za samo godinu dana uputio prema PSG-u. Nije se snašla ni njegova supruga Jorgelina Cardoso, koja je za argentinski Ole opisala svoja iskustva ne birajući riječi.

"Stigla je ponuda Manchester Uniteda, bilo je to puno novca, nakon čega su nas Španjolci nazvali plaćenicima. Pa da! Ako radiš za tvrtku i konkurencija ti ponudi dvostruko, odlaziš", počela je.

gol expired Hajduk prodao igrača: Nije se snašao, ali briljira u hit-klubu koji će imati čast otvoriti nastavak sezone divider

"Nisam htjela ići u Manchester. U to vrijeme bila sam prijateljica s Aguerovom suprugom Gianinnom Maradonom, putovali smo iz Madrida u Manchester da ih posjetimo. Užas! Kad smo se vratili, rekla sam mu da ode bilo gdje osim u Englesku. Što se dogodilo? Godinu dana kasnije završili smo u toj rupetini", rekla je.

''Ništa mi se nije sviđalo. Ljudi su svi bili mršavi i čudni. Izađeš u šetnju i ne znaš hoće li te netko ubiti. Hrana je užasna. Rekla bih mu: 'Ljubavi, ubit ću se, jer dva je popodne, a vani je mrak", rekla je.

Srećom po Jorgelinu ili možda baš zbog toga, Di Maria je u Engleskoj imao najgori period karijere. U PSG-u je već pet godina, čini se da obitelj Di Maria uživa u francuskoj prijestolnici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider