Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
među prvima u europi

Hajduk prodao igrača: Nije se snašao, ali briljira u hit-klubu koji će imati čast otvoriti nastavak sezone

U Hajduku nije ostavio dubok trag, ali nova destinacija pokazuje se kao pun pogodak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukov igrač Dino Beširović postat će novim članom mađarskog Mezokovesda gdje se nalazi na posudbi.

Mezokovesd je aktivirao otkupnu klauzulu od 150.000 eura koja je uključena u ugovor kada je otišao na posudbu u siječnju. Posao je gotov, ali vijest će službeno biti objavljena kada počne prijelazni rok, piše Dalmatinski portal.

Bosanskohercegovački veznjak Beširović nije se najbolje snašao u Hajduku za koji je upisao osam nastupa. Stigao je u ljeto 2018. iz Radnika Bijeljine, a prije toga je igrao za NK Priluk.

gol expired Fenerbahče Bjelici nudi neobičan ugovor i dovodi mu zvjezdano pojačanje? Turci krenuli po igrača PSG-a divider

U Mezokovesdu, klubu iz istoimenog gradića na sjeveru Mađarske, ide mu puno bolje - odigrao je 12 utakmica, zabio četiri gola i pet puta asistirao. Njegov klub, koji u prvoligaškom društvu igra tek četvrtu sezonu, zauzima sjajno treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu. Bio bi im to prvi europski izlet u povijesti.

Upravo Beširović i Mezokovesd imat će čast otvoriti nastavak sezone, možda i prvi u Europi (ako Nijemci u međuvremenu ne nastave prije). Mađari su za 23. svibnja zakazali nastavak nogometne sezone; tog dana na rasporedu su tri utakmice, uključujući i polufinale Kupa između Mezokovesda i Fehervara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider