Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ambicije su visoke

Fenerbahče Bjelici nudi neobičan ugovor i dovodi mu zvjezdano pojačanje? Turci krenuli po igrača PSG-a

Turski velikan već šest godina čeka naslov, spremni su posegnuti duboko u džep da vrate trofej u svoje vitrine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica mogao bi preuzeti Fenerbahče, a mediji u toj zemlji redovito donose informacije o mogućoj suradnji hrvatskog trenera i turskog velikana.

Turski TRT otkrio je tako i kako bi ugovor trebao izgledati – po njima, Fenerbahče nudi model 1+3, odnosno potpis na jednu sezonu uz moguće produženja na još tri ovisno o prije svega rezultatima.

Očekivanja su uvijek visoka u Feneru koji prati vojska fanatičnih navijača, a naslov prvaka cilj je svake sezone. Posljednji put istanbulski žuto-crni prvacima su postali za njih već dosta davne 2014., a u pokušaju vraćanja naslova na azijsku stranu Bospora Bjelica bi, ako potpiše, na raspolaganju mogao imati klasne igrače.

Dominic Cruz - 1 Pritajeni spektakl na UFC-u 249: Legenda želi vratiti pojas prvaka koji je dugo držao divider

Jedan od njih je moguće pojačanje iz PSG-a – Eric Maxim Choupo-Moting. Krilni napadač Parižana kamerunski je reprezentativac rođen u Njemačkoj, a u respektabilnom životopisu stoje mu HSV, Mainz, Schalke, Stoke City i PSG, gdje je od 2018. odigrao 48 utakmica uz osam golova i tri asistencije za prosječno 42 minute u igri po utakmici.

Njegov ugovor istječe na kraju ove sezone; u moćnom PSG-u uglavnom je bio rezerva, ali turski mediji vide ga kao bombastično pojačanje za svog velikana. Turski Fanatik piše da su pregovori već u tijeku te da je Fenerov plan složiti moćnu momčad za sljedeću sezonu, a Choupo-Moting bio bi samo prvo u nizu velikih pojačanja.

gol expired Realova zvijezda jasno poručila: "Bit će nepošteno ako Barca bude prvak, dokazali smo da smo bolji" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider