Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u iščekivanju nastavka sezone

Realova zvijezda jasno poručila: "Bit će nepošteno ako Barca bude prvak, dokazali smo da smo bolji"

Realov Belgijac smatra da Barcelona nikako ne bi trebala biti proglašena prvakom bez dovršavanja sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska Primera prekinuta je nakon 27 kola pri vodstvu Barcelone na ljestvici s dva boda više od Real Madrida.

Budući da je Španjolska vrlo teško pogođena epidemijom, postavlja se pitanje kada će se sezona moći nastaviti, pa i što će biti ako se sezona prisilno završi. Proglašenje Barcelone prvakom spominjalo se kao jedna od mogućnosti, ali jasno da to ne bi dobro sjelo madridskim rivalima.

gol expired Mavrović se prisjetio čuvenog meča i priznao: "Da sam jeo meso, dobio bih Lennoxa Lewisa" divider

"Samo smo dva boda od njih i možemo biti prvaci, bila bi šteta da se sezona otkaže. Ako padne odluka da je Barca prvak, po meni to ne bi bilo pošteno. Jednom smo remizirali i jednom ih pobijedili, dokazali smo da smo bolji", rekao je Realov vratar Thibaut Courtois u intervjuu na belgijskoj javnoj televiziji.

"Drugačije je u slučaju Liverpoola, to bih mogao razumjeti s obzirom na njihovu veliku razliku u odnosu na drugoplasiranog", dodao je.

gol expired Bizaran pokušaj prevare u Njemačkoj: Bivši nogometaš Schalkea pronađen živ četiri godine nakon "smrti" divider

"Prvenstvo se bazira na svim odigranim utakmicama. Preostalo ih je 11, prerano je da se odluči prvaka. Ako morate odlučiti prvaka bez dovršetka sezone, onda je najbolje da nitko ne bude prvak", rekao je belgijski vratar, koji zagovara povratak sezone, ali pod odrešenim uvjetima.

"Mislim da sezonu treba dovršiti, ali naravno da je sigurnost na prvom mjestu. Moramo uzeti u obzir mjere zaštite i biti 100 posto sigurni jer možete biti zaraženi bez simptoma. Morate paziti s kim ste u kontaktu. Što ako je protivnički igrač zaražen? Sve to treba uzeti u obzir, ali volio bih završiti sezonu", rekao je.

Španjolsko prvenstvo prekinuto je 13. ožujka, a još je neizvjesno kada bi se mogla nastaviti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider