Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nogomet se polako vraća

Mađari (zasad) prvi u Europi nastavljaju sezonu, poznat datum nastavka još dvaju prvenstava

U Mađarskoj će lopte uskoro krenuti s centra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mađarski nogometni savez (MLSZ) objavio je kako će se sezona u toj zemlji nastaviti 23. svibnja odigravanje dviju utakmica Kupa te jednim prvenstvenim dvobojem.

U Mađarskoj će tako na teren prvi igrači MTK-a i Honveda te Mezokovesd-Zsoryja i Fenervara u prvim polufinalnim susretima Kupa, dok će istog dana Ferencvaros i Ujpest igrati prvenstveni dvoboj.

Iz MLSZ-a su dodali kako će se natjecanje nastaviti samo u prvoj ligi, dok niže lige mogu donijeti odluku o ranijem završetku sezone.

gol expired Mavrović se prisjetio čuvenog meča i priznao: "Da sam jeo meso, dobio bih Lennoxa Lewisa" divider

"Sve utakmice igrat će se uz strogo pridržavanje pravila o očuvanju zdravlja svih uključenih. Izradili smo detaljan protokol prema kojemu će sve momčadi biti stalno kontrolirane", objavio je MLSZ.

Mađarska je treća zemlja u Europi koja je odredila točan datum nastavka prvenstva, nakon Poljske (29. svibnja) i Portugala (30. svibnja). U Njemačkoj se nadaju da bi mogli početi već 15. svibnja, ali o tome će se više znati nakon sastanka političkog vrha u srijedu.

gol expired Bizaran pokušaj prevare u Njemačkoj: Bivši nogometaš Schalkea pronađen živ četiri godine nakon "smrti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider