Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Borba za Europu

Varaždinski povratnik srušio Osijek: Pomsu gori pod nogama, treće mjesto dovedeno u pitanje!

Varaždin je slavio 0:1 na gostovanju kod Osijeka u 23. kolu SuperSport HNL-a.

Osijek - Varaždin (Foto: Pixsell)

U posljednjem susretu 23. kola SuperSport HNL-a Varaždin je priredio iznenađenje pobijedivši na stadionu Gradski vrt Osijek s 1:0.

Pogodak odluke zabio je Domagoj Drožđek u 28. minuti.

Dalot i Varane Ten Hag podigao svoj prvi trofej na klupi Uniteda: Newcastle slomili u samo šest minuta divider

Michele Šego je ubacio s desne strane do Drožđeka koji je ušao u kazneni prostor i mirno pogodio mrežu sa 7-8 metara za vodstvo Varaždina. Bio je to njegov prvi pogodak nakon povratka u Varaždin u veljači.

Drožđek je započeo karijeru u Varteksu, a potom je otišao u Dinamo, pa Borussiju Dortmund. Prije sedam godina se vratio u Varaždin, zatim je igrao za Lokomotivu i Busan. Ugovor s korejskim klubom mu je istekao početkom ove godine, pa se ponovo vratio u Varaždin kao slobodni igrač.

Jana Koščak Senzacionalna Hrvatica srušila svjetski rekord do 18 godina: Ona će biti čudo! divider

U nastavku susret Osijek je pokušao izjednačiti, ali nije bio dovoljno konkretan i domaćin nije uspio zabiti pogodak.

Gosti su prekinuli Osijekov niz od 18 utakmica bez poraza na Gradskom vrtu, ali i produžili Osijek niz bez pobjede na četiri kola. S druge strane Varaždin je prekinuo niz od tri uzastopna poraza.

Luka Ivanušec i Martin Baturina Luku Ivanušeca dočekala poruka u liftu njegove zgrade nakon što je uništio Hajduk divider

 

Kolo je obilježio najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem je Dinamo na stadionu Maksimir pred 14.000 gledatelja pobijedio Hajduk sa 4:0 pobjegavši najbližem pratitelju na čak 11 bodova prednosti.

Bio je to treći prvenstveni ogled ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni. Prvi je završio 4:1 pobjedom Dinama u Zagrebu, a drugi u Splitu rezultatom 1:1. Ovoga puta Modri su slavili sa 4-0 ostvarivši najuvjerljviju pobjedu u derbiju od kolovoza 2016. kada su također slavili sa 4-0. Strijelci su bili Arijan Ademi (8), Martin Baturina (10) i Luka Ivanušec (38, 64).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider