Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi trofej Uniteda nakon 2017.

Ten Hag podigao svoj prvi trofej na klupi Uniteda: Newcastle slomili u samo šest minuta

Manchester United slavio je 2:0 u finalu engleskog Liga kupa protiv Newcastlea.

Dalot i Varane (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Uniteda pobjednici su ovosezonskog izdanja engleskog Liga kupa, oni su u finalu na Wembleyu svladali Newcastle United s 2:0 (2:0).

Osijek - Varaždin Varaždinski povratnik srušio Osijek: Pomsu gori pod nogama, treće mjesto dovedeno u pitanje! divider

Susret je bio odučen u razdoblju od samo šest minuta u drugom dijelu prvog poluvremena kada su Crveni vragovi postigli oba pogotka. Prvo je Casemiro (33) zatresao mrežu Svraka udarcem glavom nakon ubačaja Shawa iz slobodnog udarca, da bi se šest minuta potom udarac Rashforda odbio od noge Botmana (39-ag), kojemu je pripisan autogol, te prevario Kariusa na vratima.

Jana Koščak Senzacionalna Hrvatica srušila svjetski rekord do 18 godina: Ona će biti čudo! divider

Za Manchester United ovo je šest naslov u Liga kupu do kojega je stigao iz svog 10. finala, dok je Newcastle United i dalje bez trofeja u ovom natjecanju, ovo mu je bio drugi finale, a prije 47 godina je izgubio od Manchester Cityja.

Luka Ivanušec i Martin Baturina Luku Ivanušeca dočekala poruka u liftu njegove zgrade nakon što je uništio Hajduk divider

Manchester Unitedu je ovo prvi trofej u bilo kojem natjecanju još od 2017. kada je također osvojio Liga kup, dok se post Newcastle Uniteda nastavlja. Klub sa Saint James' Parka je svoj posljednji trofej osvojio 1969. u Kupu velesajamskih gradova, dok je u Engleskoj posljednji naslov FA Kup iz 1955.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider