Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tučnjava u Plzenu

Sukob BBB-a i policije ispred stadiona, bačen i suzavac, ima ozlijeđenih

Oko 1.500 Bad Blue Boysa stiglo je do stadiona u pratnji policije, ali velik broj njih nije imao ulaznice pa je u jednom trenutku došlo do kratkog sukoba s policijom.

Velik broj navijača Dinama stigao je na prvu utakmicu 16-ine finala Europske lige između Dinama i Viktorije Plzen, ali samo mali broj njih ima ulaznice za utakmicu.

Navijači Dinama smjestili su se u parku ispred stadiona, a od policije i redara dijelila ih je tek jedna ograda. U jednom trenutku došlo je i do malog sukoba zbog baklji i lupanja po vratima, bačen je i suzavac, ali sve se brzo smirilo.

Do toga je vjerojatno došlo zbog toga što su neki probali ući na silu. Nakon toga je krenulo naguravanje i došlo je do gužve, ali češka policija je ekspresno reagirala i spriječila veće izgrede. U sukobu je stradalo nekoliko Dinamovih navijača, a prema zadnjim informacijama dvojica navijača su privedena.

Kako je češkoj policiji vrlo brzo stiglo pojačanje, situacija se smirila nakon 15-ak minuta te je odlučeno kako će svi BBB-i koji imaju ulaznicu ući na stadion kako bi policija imala situaciju pod kontrolom uz prijetnju kako će se na najmanji znak nereda tribina isprazniti.

Inače tijekom dana nije bilo nikakvih izgreda u Plzenu, a BBB-i su većinom okupirali pivnice te puni optimizma iščekivali utakmicu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider