Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neki se nisu pokazali

Što je s Dinamovim napadom? Petkovića i dalje nema, Jakirović više ne računa na Drmića?

Prema posljednjim informacijama, Josip Drmić polako prelazi u status Bogdana Mihajličenka.

Josip Drmić (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Zagrebački Dinamo slavio je 2:1 u 13. kolu SuperSport HNL-a protiv Lokomotive debelo u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Muči se Dinamo s realizacijom, iako su dominirali protiv Lokomotive, kao i protiv Gorice, nisu bili konkretni u završnici. Petkovića i dalje nema, a preostale opcije pokazale su se kao nedorasle zadatku koji je pred njih stavio Sergej Jakirović.

Sergej Jakirović Jakirović o požrtvovnosti svog veznjaka: ''Imao je želučanih problema, ali molio me da igra'' divider

Kulenović je počeo od prve minute susret protiv Lokomotive, ali u nešto manje od sat vremena u igri nije pokazao gotovo ništa, imao je 19 dodira s loptom, bez da je uputio udarac prema vratima Čavline.

Emreli ga je zamijenio u vrhu napada, ali daleko je on od prave forme i njegova igra ovisi na koju se nogu ujutro ustane. Preostao je jedino veteran Josip Drmić kojeg jučer nije bilo ni u zapisniku.

Prema informacijama Germanijaka, Drmić je na tankom ledu, Jakirović ga je praktički otpisao kao Ukrajinca Mihajličenka, ali čeka se povratak Petkovića da se ta priča potvrdi.

Takuro Kaneko VIDEO Pogledajte kako je Dinamo došao do šokantnog preokreta protiv Lokomotive divider


Svakako je Drmić u posljednjoj godini ugovora koji mu zagrebački klub sigurno neće produžiti, a vjerojatno bi već na zimu mogao potražiti novu destinaciju. Ljetos se spominjala Turska kao prva opcija, ali Jakirović je odlučio pružiti mu šansu, koju ipak nije iskoristio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider