Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako vrijeme leti...

VIDEO Modrićevih 500 nastupa za Real: Prošlo je 11 godina, a Luka je postao jedan od najvećih u povijesti Kraljeva

Luka Modrić danas je upisao svoj 500. nastup za Real Madrid na najvećoj nogometnoj sceni.

Jedan od najvećih veznjaka u povijesti, u najvećem nogometnom derbiju, upisao je 500. nastup za po mnogima najveći klub na svijetu. Luka Modrić, u El Clasicu, za madridski Real.

Impresivno zvuči da je četvrti stranac u povijesti po broju nastupa za Kraljevski klub, ispred su Karim Benzema, Marcelo i Roberto Carlos, a iza Modrića na petom mjestu Cristiano Ronaldo.

A sve je počelo 27. kolovoza 2012. godine kada je poslije iscrpljujućih pregovora konačno iz Tottenhama stigao na Santiago Bernabeu.

Bellingham i Modrić VIDEO Ušao Modrić, Real preokrenuo! Veliko slavlje Kraljeva u Barceloni, Bellingham presudio Kataloncima divider

"Stvarno sam sretan što sam ovdje. Veselim se igranju za Real. Ovo je za mene veliki izazov, najveći izazov moje nogometne karijere. Siguran sam da ću uspjeti i to je to. Imam sve što mi treba ovdje: najboljeg trenera na svijetu, najbolje igrače i ja samo trebam uživati i igrati svoju igru'', rekao je Luka po dolasku u Madrid.

I ispunio je Modrić baš sve. 2018. godine postao je Zlatna lopta, a njegovi dosezi s Realom uistinu su nevjerojatni:

Na terenu je u Realovom dresu dosad proveo 36 580 minuta, postigao 37 golova, upisao 77 asistencija te osvojio 23 trofeja. Idemo redom:

Luka Modrić VIDEO Modrić asistirao za trijumf Reala u posljednjim minutama El Clasica divider

Pet Liga prvaka, tri španjolska prvenstva, dva Kupa kralja, četiri španjolska Superkupa, četiri europska Superkupa te pet puta naslov Svjetskog klupskog prvenstva.

Velikani biranim riječima govorili o našem Luki

Ne čudi što mu se svih ovih godina klanja čitav nogometni svijet, evo samo nekih koji su biranim riječima o Luki govorili pred kamerama Nove TV. Sergio Ramos, Rafael van der Vaart, Robin van Persie i brojni drugi probranim su riječima govorili o našem kapetanu.

Navijači s dresom Luke Modrića Luka Modrić ispisao povijest najvećeg nogometnog derbija na svijetu divider

Sretni smo i mi što je i dalje prepun motiva, i u Realu, a pogotovo u dresu Hrvatske. U Lukin elan i želju ne sumnjamo, samo neka bude zdravlja.

Luka Modrić Luka Modrić (Foto: Sofascore)

Statistiku omogućuje Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider