Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JEDAN JEDINI

VIDEO Modrić asistirao za trijumf Reala u posljednjim minutama El Clasica

Real je u samoj završnici susreta savladao Barcelonu u gostima, rezultatom 1:2, a asistenciju kod pobjedničkog pogotka upisao je Luka Modrić.

Luka Modrić (Foto: Guliver Images)

Nevjerojatni Jude Bellingham presudio je još jednu veliku utakmicu Real Madrida, no za njihove navijače svakako dosad najveću.

Bellingham i Modrić VIDEO Ušao Modrić, Real preokrenuo! Veliko slavlje Kraljeva u Barceloni, Bellingham presudio Kataloncima divider

Real je preokrenuo rezultat na gostovanju kod Barcelone, u utakmici gdje su domaći odnijeli prednost na odmor, ali i dojam pored kojeg je bilo pitanje može li se Real vratiti u susret.

Real proigrao ulaskom svog kapetana

No, Kraljevski klub nikad ne smijete otpisivati. Oni su uspjeli preokrenuti rezultat na krilima 20-godišnjeg Engleza, no uz važnu ulogu Luke Modrića.

Luka Modrić Luka Modrić (Foto: Sofascore)

Statistiku osigurava Sofascore.

Upravo je hrvatski kapetan, koji je u 63. minuti ušao u igru, bio ključni dio pobjedničkog pogotka iz druge minute sudačke nadoknade.

Navijači s dresom Luke Modrića Luka Modrić ispisao povijest najvećeg nogometnog derbija na svijetu divider

Na pravom mjestu u pravo vrijeme

On je upisao asistenciju za nevjerojatnog Bellinghama, koji je zatresao mrežu po drugi put na susretu. Istina, Luka možda nije namjerno napravio to što se dogodilo, no asistencija se svakako piše.

Kao najstariji Realov igrač u povijesti El Clasica upisao je jednu od najvažnijih asistencija karijere. To je naš Luka, legenda!

Pogodak za pobjedu Reala pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider