Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji rješenje i uvjet

Tomas dobio otkaz, Osijek traži novog trenera: Evo tko su glavni kandidati!

Čini se da je Stjepan Tomas dobio otkaz i da Osijek već traži novog trenera.

Stjepan Tomas (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Iako još uvijek nema službene objave, informacije koje dolaze iz Osijeka govore da je Stjepan Tomas dobio otkaz na mjestu glavnog trenera.

Ako se ta informacija pokaže točnom, može se reći da nije neočekivano. Dapače, nakon serije loših rezultata, to je potpuno očekivani epilog priče.

Momčad Rijeke U sjeni rata Dinama i Hajduka raste momčad za prvaka: Rijeka ima golem potencijal, ali i problem divider

Tomas je već odavno izgubio povjerenje Uprave, ali zadnja kap na već prepunu čašu pelina bio je poraz u Koprivnici od Slavena, a još više jako loša igra osječke momčadi.

Tomić ili Zekić?

Na Opus Areni u ovom trenutku traži se novi trener. Izgleda da je Goran Tomić glavni kandidat, ali prema dostupnim informacijama pregovori još traju, a glavna je tema zimski prijelazni rok. Tomić očito želi neke garancije, odnosno osiguran budžet za pojačanja. Drugi kandidat je Zoran Zekić, bivši trener Osijeka koji se uvijek spominje u kombinacijama kada se traži novi trener u Osijeku. 

Ovaj put moglo bi se dogoditi da Zekić trijumfira jer nije sigurno da će Tomić pronaći zajednički jezik s čelnicima Osijeka. Zekić je pod ugovorom s albanskim Partizanijem, ali to nije nepremostiv problem.

Kako stoje stvari, Ivica Kulešević mogao bi napustiti mjesto sportskog direktora. Nije još jasno tko bi ga mogao zamijeniti. Puno toga će biti jasnije tijekom utorka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider