Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Planet Hajduk se smije

Utakmicu po utakmicu (2.10.2023.): Dvaput je dvaput

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu donijela je detaljan osvrt i analizu nedjeljnog derbija između Hajduka i Dinama.

Bio je to jedan od najiščekivanijih derbija unatrag dugo vremena, a brojne zanimljive detalje komentirali su Valentina Miletić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar i Vlado Boban koji je i ovaj put uskočio u ulozi gosta, zamijenivši Ivana Ljubića.

Boban, koji se u studiju pojavio u dresu reprezentacije Armenije, izrazio je uvjerenje da bi Dominik Livaković, da nije prodan, obranio pobjednički šut Emira Sahitija.

Ćurković je istaknuo ulogu Ivana Leke u trijumfu Hajduka, dok je Pukšar podsjetio na sad već ozbiljan Dinamov loš niz u bitnim ovosezonskim utakmicama izvan Maksimira.

Kako je Emir Sahiti izronio iz naftalina i kako je Hajduk napokon, nakon dugogodišnjih lutanja, pronašao pravi stoperski tandem, bile su neke od tema vašeg omiljenog podcasta.

Naši voditelji nisu propustili prokomentirati suđenje Igora Pajača koja je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Što se ostalih stvari tiče, Slaven Belupo je produbio krizu Osijeka, a Varaždin nastavio s odličnim rezultatima. Rijeka, koja je u sjeni Hajduka i Dinamo, gura izvrsno i uzela je nove bodove u gostima.

Pored standardnih rubrika Kladionica i Haenelseri, po prvi put ove sezone održan je izbor za Trofej Tomislava Stipića.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider